Η νίκη του Ολυμπιακού στον πρώτο αγώνα της σειράς των τελικών του πρωταθλήματος μπάσκετ στο ΣΕΦ , άφησε πολλές και περίεργες αντιδράσεις δεξιά και αριστερά αλλά με διαφορετικές κατευθύνσεις. Στο ποιο οριακό παιχνίδι που κέρδισαν οι Ερυθρόλευκοι με μόλις 3 πόντους διαφορά, ξαφνικά για κάποιους γνωστούς άγνωστους του χώρου διέγραψαν το 14-0 και ανακάλυψαν ζωή […]

Η νίκη του Ολυμπιακού στον πρώτο αγώνα της σειράς των τελικών του πρωταθλήματος μπάσκετ στο ΣΕΦ , άφησε πολλές και περίεργες αντιδράσεις δεξιά και αριστερά αλλά με διαφορετικές κατευθύνσεις. Στο ποιο οριακό παιχνίδι που κέρδισαν οι Ερυθρόλευκοι με μόλις 3 πόντους διαφορά, ξαφνικά για κάποιους γνωστούς άγνωστους του χώρου διέγραψαν το 14-0 και ανακάλυψαν ζωή παλμό και διαιτητικά παράπονα για τον Παναθηναϊκό.

Λογικό και αναμενόμενο αφού το πρόσφατο παρελθόν με τον “Φάρο” του Ελληνικού μπάσκετ τους είχε κακομάθει για να είναι όλα  όπως τα σχεδίαζαν στην ομοσπονδία και τη ΚΕΔ.   Οι αλλαγές στο Ελληνικό Μπάσκετ η επιστροφή μετά από χρόνια στην κανονικότητα τους ενοχλεί. Δεν μπορούν να χωνέψουν πως το μεγάλο αφεντικό με τις υπόγειες διαδρομές του πλέον είναι στο περιθώριο και αυτό το μέχρι πρότινος κακόμοιρο άθλημα βρήκε την κανονικότητά του.  Άλλωστε το 14-0 οι ευρωπαϊκές πορείες είναι ο καθρέφτης όλων αυτών με αποτέλεσμα όσο και αν τα εργαλεία του συστήματος ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα δυστυχώς για αυτούς επιστρέφει πίσω.

Ολυμπιακός – Μακάμπι: Άρχισε να πυροβολεί ο Κάνααν από τα 6,75μ. (vid)
Ολυμπιακός – Μακάμπι: Άρχισε να πυροβολεί ο Κάνααν από τα 6,75μ. (vid)

Μεταξύ άλλων ακούσαμε και διαβάσαμε διαμαρτυρίες της Πράσινης ΚΑΕ για την διαιτησία και μάλιστα όχι μόνο για τον συγκεκριμένο αγώνα αλλά για ακόμα δυο!!! Τουλάχιστον έχουν χιούμορ και επιλεκτική μνήμη. Όταν ακούς τον επίσημο Παναθηναϊκό και τα γνωστά εργαλεία του να μιλάνε για διαιτησία οι άνθρωποι που παραδέχτηκαν επίσημα την “αλητεία”  σαν μαγκιά όπως δήλωναν, τότε λες πραγματικά η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Όταν ακούς να μιλάνε για επεισόδια και εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη, οι άνθρωποι που έκαναν επιστήμη τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ με αεροβόλα πιστόλια φωτοβολίδες , τραμπουκισμούς παικτών , απειλές στις οικογένειες και στους αθλητές του Ολυμπιακού και ακόμα πάρα πολλά τότε όντος σηκώνεις τα χέρια ψηλά.

Το παρελθόν είναι πρόσφατο τα αίσχη οι τραμπουκισμοί και τα διαιτητικά εγκλήματα εις βάρος των πρωταθλητών δεν ξεχνιούνται , δεν παραγράφονται όσο και αν κάποια όψιμα εργαλεία του παλιού συστήματος εμφανίζονται σαν Σαλιγκάρια. Η συνέχεια από τον Ολυμπιακό θα είναι ανάλογη μέχρι τέλους για να γράψει το “Κοντέρ” πολλά νούμερα μπροστά, άλλωστε ξεπεράσαμε το γρουσούζικο 13!

Μπαφές για Μπραζντέικις: «Και τώρα δουλειά ως το τέλος του δρόμου…»
Μπαφές για Μπραζντέικις: «Και τώρα δουλειά ως το τέλος του δρόμου…»
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24