Όταν ο αθλητισμός ξεφεύγει από τα όρια και φτάνει στην τρέλα…

Μετά από μια ήττα του Παναθηναϊκού, χάρη σε ελλιπέστατη εμφάνιση, στιγματίζεται οπαδός, απειλείται δημοσίως, επικηρύσσεται και γίνεται έρμαιο της τρέλας του μεγαλοπαράγοντα. Έτσι ονειρεύεστε κύριοι τον αθλητισμό, ειδικά από ανθρώπους που εκπροσωπούν συλλόγους, αλλά δηλώνουν «αλήτες»; Η Δικαιοσύνη και η Πολιτεία πρέπει επιτέλους να ανοίξει τα μάτια, διότι η τρέλα και η παράνοια, έχει και όρια, τα οποία ξεπεράστηκαν την Παρασκευή το βράδυ.

Τράκης

Από το βράδυ της Παρασκευής, χάρη στο ντέρμπι «αιωνίων» μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, ο κόσμος του αθλητισμού και του φίλαθλου κοινού έχει κλονιστεί.

Λόγος, η ανάρμοστη συμπεριφορά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ανθρώπου όχι απλώς φιλάθλου ή οπαδού, αλλά ατόμου που εκπροσωπεί ολόκληρη ΚΑΕ (κι ας μην είναι Πρόεδρος στα χαρτιά, αν και απορία έχουμε να μάθουμε ποιος πραγματικά είναι).

Ο Ολυμπιακός, εντός παρκέ ήταν ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ απέναντι στον Παναθηναϊκό και κέρδισε επάξια το ντέρμπι, με διαφορά μεγαλύτερη από εκείνη του ΟΑΚΑ, κρατώντας στα χέρια του και το πλεονέκτημα, σε περίπτωση που ισοβαθμήσουν οι δύο ομάδες στην Ευρωλίγκα. Όμως, ο αθλητισμός κανονικά οφείλει να τελειώνει, την ώρα που σφυρίζει ο διαιτητής τη λήξη της αναμέτρησης. Κάποιος θα είναι καλύτερος, κάποιος χειρότερος και τέλος πάντων κάποιος πρέπει να κερδίσει.

Το σημαντικό στον αθλητισμό είναι η διαχείριση και των θετικών και των αρνητικών αποτελεσμάτων. Κάτι που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, είτε δεν έχει μάθει από το σπίτι του, είτε δεν σκοπεύει ποτέ να μας δείξει αυτήν την πτυχή του εαυτού του. Υποτίθεται εκπροσωπεί μια ολόκληρη ΚΑΕ, την οποία θεωρεί και πρότυπο λειτουργίας στην Ευρώπη. Μάλλον, πρόκειται για φαντασιώσεις του ίδιου και τίποτα παραπάνω, όμως αυτό δεν θέλουμε να το κρίνουμε τόσο εμείς. Ας το κρίνει ο καθείς από εσάς…

Μετά την ελλιπέστατη εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ, η ομάδα του Πιτίνο έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από το «σπίτι» του Ολυμπιακού, σε μια αναμέτρηση όπου είχε εξαιρετική εμφάνιση των ερυθρόλευκων παικτών, συμπεριλαμβανομένου και του 6ου παίκτη μας. Του ερυθρόλευκου ΛΑΟΥ! Δεν έγινε ούτε ΕΝΑ έκτροπο. Ούτε εντός, ούτε εκτός παρκέ…

Μόνο συνθήματα. Συνθήματα με αποδέκτες εκείνους που έπρεπε και που ήδη από πλευράς τους έχουν δώσει δικαιώματα. Είναι αυτό που λέει ο σοφός λαός, «όπως στρώνει κανείς, κοιμάται».

Όμως, αντί να παραδεχτεί ο «κύριος κατάπτυστος» Δημήτρης Γιαννακόπουλος (κατάπτυστος ως προς τη συμπεριφορά, όχι ως άνθρωπος, δε θα το κρίνουμε στο παρόν άρθρο αυτό) την ανωτερότητα του Ολυμπιακού, ως γνωστός «κομπλεξικός» και «μικρόψυχος» που είναι, απειλεί δημοσίως έναν οπαδό (!), λες και ευθύνεται εκείνος για την ήττα της ΟΜΑΔΟΥΛΑΣ του, ο οποίος ΦΕΡΕΤΑΙ με φωτογραφία να φτύνει τον ίδιο. ΦΕΡΕΤΑΙ, διότι δεν υπάρχει φωτογραφία καθαρή με το «φτύσιμο» στον φακό. Και ποιος μας λέει, ότι ο Δημητράκης δεν ήταν υπό επήρεια …ήττας, πριν μπει στο παρκέ και το φαντάστηκε, ενώ ο φίλος της ομάδας μας απλώς τον γιούχαρε;

Παρόλα αυτά, ένας εκπρόσωπος ομάδας ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να αντιδρά έτσι και να την «πέφτει» σε έναν οπαδό επί προσωπικού. Αρκεί να δει κάποιος τα Insta Stories του εν λόγω παράγοντα. Τι περιμένει δηλαδή η Δικαιοσύνη, αλλά και η Πολιτεία, ώστε να επιληφθούν της κατάστασης; Τι περιμένουν οι (φαντάζομαι πιο) σώφρονες άνθρωποι που έχει δίπλα του ο εν λόγω «κύριος»; Αν με μία ήττα κάνει έτσι, φανταστείτε με μια απώλεια τίτλου τι έχει να γίνει…

Και έχουμε πραγματική απορία, πόσο ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ μπορούν να είναι τα σάιτ με τέτοιου είδους γεγονότα και απειλές; Οι διαιτητές που καλούνται να διαιτητεύσουν αγώνες της εν λόγω ομάδας, πώς μπορούν ύστερα από όλα αυτά να κάνουν τη δουλειά τους σωστά και ακηδεμόνευτα; Είναι απλές απορίες, που χρήζουν απάντησης.

Όπως και να έχει, το εν λόγω παλικάρι που ΦΕΡΕΤΑΙ να κάνει αυτήν την κίνηση προς τον παράγοντα, οφείλει να προστατευθεί από όλους! Ανεξαρτήτως χρώματος και ομάδας. Ο οπαδικός κόσμος είναι ένας και έχει κάποιους άγραφους κανόνες, για όσους γνωρίζουν. Σίγουρα η ρουφιανιά δεν ενδείκνυται στον οπαδικό κόσμο. Και σίγουρα ο παράγοντας των πρασίνων ξεπέρασε τα εσκαμμένα. Αναμένουμε απαντήσεις από την Πολιτεία που πανεύκολα όπου υπάρχει το όνομα «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ» και πρόσωπο των ερυθρόλευκων, ρίχνουν τις τιμωρίες λες και είναι στραγάλια, να δούμε τι θα πράξει με την περίπτωση του «διαταραγμένου» (ύστερα από την χτεσινή ήττα) παράγοντα.

Εν ολίγοις, ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΑΔΟ, διότι εάν πειραχτεί έστω και μια τρίχα, είτε ψυχολογικά είτε σωματικά, θα μας βρείτε ΟΛΟΥΣ μπροστά σας! Όποιοι κι αν είστε, όσα εμπόδια κι αν μας βάλετε. Η ανομία ΤΕΛΟΣ, δεν θα περάσει! Άλλωστε, για τους χρήζοντες βοήθειας υπάρχουν και οι κλινικές, λεφτά έχεις άλλωστε, γι’ αυτό μοίραζες 10.000 προς ρουφιάνους!

Μάθε «εφευρέτη της αλητείας» αν θέλεις να σε σέβονται, να εμπνέεις πρώτα τον σεβασμό εσύ. Ως έναν βαθμό, ο πατέρας σου το είχε, εσύ όμως τον ντροπιάζεις ακόμα κι εκείνον… Κρίμα γιατί και εσύ έχεις οικογένεια και παιδιά (αν και κάποτε έβριζες των άλλων τις γυναίκες και τα παιδιά)…

Το «άστον τρελό στην τρέλα του» ΠΡΕΠΕΙ να τελείωσει κάποτε! Αν δεν το τελειώσετε εσείς, θα το τελειώσουμε εμείς, με κάθε τρόπο!

Διάβασε επίσης