Ο Φώτης Ρουμελιώτης γράφει για τους οπαδούς του «Τζάμπα» και την κοροϊδία στα ΜΜΕ που σφυροκοπούν με ψέμματα…

Πολύς θόρυβος ξέσπασε τις τελευταίες μέρες με την είδηση της κατασκευής κολυμβητηρίου για τον ερασιτέχνη Ολυμπιακό και μάλιστα όχι με κρατική παρέμβαση αλλά με εγγυητή τον ερυθρόλευκο ηγέτη Βαγγέλη Μαρινάκη.

Φυσικά θα ανέμενα ο θόρυβος αυτός να περιλάμβανε θετικά σχόλια και εκτιμήσεις, αλλά όπως συμβαίνει συχνά στην πατρίδα μας εμφανίστηκαν οι υπερασπιστές του αντί Ολυμπιακού μένους.

Εμφανίστηκαν όλοι αυτοί που το “τζάμπα¨ είναι το βασικό τους σύνθημα εδώ και δεκαετίες μόνο και μόνο γιατί ο Ολυμπιακός ο Πολυνίκης σύλλογος  στην Ελλάδα και η ομάδα με τα επτά ευρωπαϊκά τρόπαια τόλμησε να διεκδικήσει τα αυτονόητα.

Η υποχρέωση της πολιτείας εδώ και χρόνια για κατασκευή κολυμβητηρίου στον Πειραιά την μοναδική πόλη με παρουσία σε όλους τους κορυφαίους αγώνες του Πόλο μέσω του Ολυμπιακού, την είχαν ξεχάσει όλοι αυτοί που μας κουνάνε το δάχτυλο και μιλάνε για κρατικά φιλέτα.

Οι εργολάβοι της λάσπης στο αντί Ολυμπιακό μέτωπο τολμάνε και μιλάνε για εύνοια και σκανδαλώδεις παραχωρήσεις όταν τα ασπρόμαυρα αρχικά αφεντικά τους εκτός από τις κρατικές επιχορηγήσεις και χαρισμένα εκατομμύρια στην εφορία κατάφεραν να είναι οι μοναδικοί που άνοιξαν και δούλεψαν οι τράπεζες Σάββατο για να προλάβουν να πάρουν τα χρήματα  από την τότε κυβέρνηση.

Επίσης το γνωστό “Παλατάκι” που έγινε δώρο στον ΠΑΟΚ ποιός το κατασκεύασε με χρήματα του Ελληνικού λαού, και ποιός ζήτησε να του πληρώνουν και τους λογαριασμούς των ΔΕΚΟ;  Ακριβώς αυτοί οι οπαδοί του “τζάμπα¨ που έδιναν  την φανέλα με το 12 στον Καμμένο και ζητούσαν τα οικόπεδα από του υπουργείο Εθνικής Άμυνας δώρο για την Τούμπα, κατηγορούν το αυτονόητο και μιλάνε για φιλέτα! Φυσικά στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί!

Επίσης ακούσαμε και το απίστευτο από τον συμπολίτη Εθνικό ότι είναι σκάνδαλο αυτό που γίνεται γιατί όταν αυτοί είχαν κάνει ανάλογη πρόταση πήραν αρνητική απάντηση για τον συγκεκριμένο χώρο.

Αλήθεια ξανά δίνουν στην δημοσιότητα την πρόταση του. Τι πρότειναν για την κατασκευή του έργου και το ποιο σημαντικό ποιος θα έκανε τις μελέτες και ποιός θα έβαζε τα χρήματα;

Όταν θα υπάρξει απάντηση θα καταλάβουν όλοι πώς κάποιοι γίνονται ουρά στο σύστημα της λάσπης  και δυστυχώς κατάντησαν αυτόν τον ιστορικό σύλλογο από πρωταγωνιστεί σε αφάνεια.

Ίσως είναι κουραστικό και μόνο να δίνεις απαντήσεις για το αυτονόητο, δηλαδή να κάνει κολυμβητήριο ο πιο ιστορικός και Πολυνίκης σύλλογος στην Ελλάδα με  επτά Ευρωπαϊκούς τίτλους αλλά τελικά ο πόνος και ο καημός του αντί Ολυμπιακού μετώπου είναι αβάσταχτος.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24