Ο Νίκος Γιαννουκάκης γράφει για τον Ολυμπιακό, την μουρμούρα που υπάρχει αν και δε θα 'πρεπε, αλλά και τη στήριξη που οφείλουμε όλοι να δείξουμε στον ΕΦΗΒΟ! Με κάθε τρόπο...

Φίλοι μου σύγαυροι, είχα καιρό να σας γράψω, όμως πήρα αφορμή από τη μουρμούρα που έχει ξεκινήσει από μια μερίδα φιλάθλων, οπαδών και… μη, για τις εμφανίσεις του Ολυμπιακού μας, ακόμα δεν ξεκίνησε το πρωτάθλημα.

Φέτος, η ομάδα μας ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στην Ευρώπη, καταφέρνοντας, αφού αποκλείστηκε από το Champions League, να μπει στους ομίλους του Europa League κι αν θέλετε τη γνώμη μου, μπορούμε να κάνουμε πολλά θετικά βήματα στον θεσμό αυτό. Όχι πως δεν ήθελα σαν τρελός να παίζει η ομάδα μας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Πόσα χρόνια λέμε το γνωστό σύνθημα για το… ευρωπαϊκό, κι αν θέλετε τη γνώμη μου, κοντά είναι…

Κατά το φετινό μεταγραφικό παζάρι έχουν γίνει πολλές μεταγραφές, κι εδώ να σταθώ, όπως κάθε χρόνο ποτέ μα ποτέ δεν υπάρχει ολοκληρωμένο ρόστερ την περίοδο της προετοιμασίας. Κι έτσι ο Πέδρο Μαρτίνς, ο άξιος προπονητής μας, ενώ ξεκινούν οι υποχρεώσεις της ομάδας, προσπαθεί να στήσει την ομάδα, να συμπληρώσει το παζλ με κάθε νέα προσθήκη που έρχεται, αντιμετωπίζοντας και τραυματισμούς σε βασικότατους παίκτες (Φορτούνης, Τικίνιο -τώρα αρχίζει να μπαίνει στο κλίμα της ομάδας-, Μασούρας).

Έχω τεράστια εμπιστοσύνη στον προπονητή μας και τους παίκτες, και θέλω να έχετε κι εσείς, και να το δείχνετε με τη στήριξή σας.

ΓΑΥΡΟΙ έχουμε διανύσει ένα μεγάλο διάστημα με αυτό το βάσανο την πανδημία, κι έχουν αλλάξει πολλά, πιστεύω πως φτάνουμε στο τέλος. Φέτος, μετά από καιρό ξεκίνησε και η εμφάνιση των φιλάθλων μας στον ΝΑΟ, φοβερή στήριξη στην ομάδα ο 12ος παίκτης. Διότι έχει μεγάλη διαφορά να παίζει η ομάδα σε άδειες κερκίδες. Κι αλλιώς είναι να παίζει με γεμάτο «Καραϊσκάκης».

Γι’ αυτό σταματήστε την μουρμούρα και την γκρίνια. Δεν είπα να μην κάνετε κριτική, όλοι την κάνουμε και χρειάζεται, αλλά όλοι το λέμε, ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε. Η ομάδα χτίζεται και ανέλυσα τους λόγους πιο πάνω. Σταματήστε και στηρίξτε την ομάδα, διότι με τέτοιες συμπεριφορές, μόνο κακό κάνετε.

ΌΛΟΙ στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ο Πρόεδρός μας, ο προπονητής μας κι οι συνεργάτες του, οι παράγοντες της ΠΑΕ, το τμήμα Επικοινωνίας, μαζί με τον κόσμο μας, αγωνιζόμαστε και δε σταματάμε να ονειρευόμαστε, για να βλέπουμε την ομάδα πάντα ψηλά και πάντα πρωταθλήτρια. Διότι είναι ο δρόμος που μας οδηγεί στα μεγάλα σαλόνια της Ευρώπης.

Φυσικά, όπως πάντα, ΟΛΟΙ να στηρίξουμε με κάρτα μέλους και κάρτα φιλάθλου για τον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ μας, για τον ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟ, διότι όπως είδατε φέτος, παρά την πανδημία, έγιναν πολλές μεταγραφές για όλα τα τμήματα. Και μεταγραφές δυνατές, ώστε να συνεχίσει να είναι ψηλά ο Θρύλος, σε όλα τα αθλήματα… ως πρωταθλητής!

Ζήτω ο Ολυμπιακός μας!

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24