Πολύ θόρυβος έχει ξεσπάσει τελευταία και ιδιαίτερα μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό με θέμα το αν θα πρέπει το Καραϊσκάκη  να είναι κατάμεστο στην Φιέστα της κατάκτησης του 47ου πρωταθλήματος στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Τα παράπονα του απλού φιλάθλου του Ολυμπιακού απόλυτα δικαιολογημένα τόσο για την συνολική εμφάνιση φέτος της ομάδας αλλά και […]

Πολύ θόρυβος έχει ξεσπάσει τελευταία και ιδιαίτερα μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό με θέμα το αν θα πρέπει το Καραϊσκάκη  να είναι κατάμεστο στην Φιέστα της κατάκτησης του 47ου πρωταθλήματος στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Τα παράπονα του απλού φιλάθλου του Ολυμπιακού απόλυτα δικαιολογημένα τόσο για την συνολική εμφάνιση φέτος της ομάδας αλλά και της πρόσφατης ανώδυνης ήττας από τον αιώνιο. Απόλυτα σεβαστή η πίκρα η στεναχώρια της στιγμής απαράδεκτη όμως η απαξίωση η καταστροφολογία και η ισοπέδωση σε μια ομάδα που στην κακή χρονιά της πήρε “Περίπατο” το πρωτάθλημα.

Ζώντας τα λεγόμενα “πέτρινα χρόνια” του Ολυμπιακού αρχικά δεν χαρίζω σε κανένα αντί Ολυμπιακό κανένα τίτλο καμία φιέστα κανένα χαμόγελο. Θέλω τίτλους κάθε χρονιά με οποιαδήποτε εμφάνιση και με όποιο τρόπο έβρισκαν τότε να ισοπεδώνουν τον Θρύλο. Καλό θα είναι η παλαιότεροι, αλλά ιδιαίτερα οι νεότεροι να ανατρέξουν στο παρελθόν να δουν να διαβάσουν και να μάθουν τι γινόταν τότε στα περίφημα χρόνια που ο Ολυμπιακός διάθετε την καλύτερη ομάδα με παίκτες παγκοσμίου κλάσεως.  Όταν υπήρχαν οι γνωστοί άγνωστοι του συστήματος της ΕΠΟ της ΕΠΑΕ όταν άλλαζαν τα δελτία για την κλοπή του Αποστολάκη, την παρουσία του Κόρτσαρη με τα κλειστά φώτα και τα καπνογόνα. Ξέρετε πόσες φιέστες και τίτλους μας στέρησαν, ξέρετε πόσες χαρές μας έκλεψαν πόσα χαμόγελα μας στέρησαν.

Όταν αναλογιστεί κάποιος όλα αυτά και μόνο, θα γεμίσει το Καραϊσκάκη και θα πανηγυρίσει και το 47ο και το 48ο και τα υπόλοιπα πρωταθλήματα στο μέλλον σαν να είναι το πρώτο. Αλήθεια εκτός από τον απλό αγνό φίλαθλο της ομάδας που μπορεί να αισθανθεί την πίκρα ή την στεναχώρια της στιγμής, ποιοι είναι όλο αυτοί οι καλοθελητές από συγκεκριμένα ΜΜΕ που ξαφνικά θυμήθηκαν το θυμικό του ερυθρόλευκου φιλάθλου. Ποιοι είναι όλοι αυτοί που μέχρι τώρα έριχναν τόνους λάσπη στον Ολυμπιακό με λάβαρο την εξυγίανση και ξαφνικά θέλουν το καλό της ομάδας προτρέποντας να διαλυθούν όλα στον σύλλογο.

Είναι όλοι αυτοί που το βράδυ της “Φιέστας” δεν θα χαμογελούν όπως εκατομμύρια ερυθρόλευκοι φίλαθλοι αλλά θα νιώθουν πίκρα ζήλεια και στεναχώρια που ο Ολυμπιακός θα είναι και πάλι στην κορυφή.

Εγώ όπως και χιλιάδες ερυθρόλευκοι θα βρισκόμαστε στο Καραϊσκάκη α γιορτάσουμε και να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος φτάνοντας κοντά στο να ράψουμε και το πέμπτο αστέρι, οι υπόλοιποι θα ψάχνουν ιστορίες για αγρίους αλλά η ιστορία θα έχει γράψει Πρωταθλητής Ελλάδος 2021 2022 Ολυμπιακός Πειραιώς!

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24