Breaking news

Τελειώνει και μαθηματικά και κοιτάζει… Κύπελλο!

Τελειώνει και μαθηματικά και κοιτάζει… Κύπελλο!

Οι «εξυγιαντές» δε θα έχουν… δώρο απ’ τον Άγιο Βασίλη!

Ο Φώτης Ρουμελιώτης Bloggάρει στο Thrylos24, στέλνοντας τις ευχές του για τη νέα χρονιά. Ο Άγιος Βασίλης μάλλον δεν θα δώσει δώρο στους «εξυγιαντές» του Ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού ούτε καλά παιδιά είναι, ούτε όπως φαίνεται τα σχέδιά τους θα πραγματοποιηθούν τη χρονιά αυτή!


Αγαπητοί μας αναγνώστες και πάνω από όλα φίλοι μας, που μας έχετε στηρίξει από την πρώτη μέρα που άνοιξε η σελίδα Thrylos24, εύχομαι Χρόνια Πολλά με υγεία, ευτυχία, καλή δημιουργική και ερυθρόλευκη χρονιά!

Αν και Άγιες μέρες με την δική τους ιδιαιτερότητα λόγω της Πανδημίας, που ελπίζουμε να είναι η αρχή του τέλους της σε όλο τον κόσμο, στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Άγιος Βασίλης για κάποιους δεν φέρνει τα δώρα που περίμεναν.

Τα γράμματα των «εξυγιαντών»  δεν ξέρω αν έφτασαν στο Ροβανιέμι ή σταμάτησαν σε κάποια άλλη πόλη, όπως η Νιόν της Ελβετίας, αλλά μάλλον ο Άγιος Βασίλης πρέπει να είδε ότι μάλλον ήταν κακά παιδιά και δεν θα τους φέρει τα αναμενόμενα δώρα που ζήτησαν.  Αν αναρωτιέστε ποια ήταν αυτά, μάλλον πρέπει να ζήτησαν το δώρο τους να είναι η παραμονή του συστήματος και την επόμενη σεζόν στην ΕΠΟ. Και ενώ φαινόταν εύκολο και προσιτό δώρο, κάτι στραβώνει και αποδιοργανώνει το σύστημα.

Ενώ όλα είχαν εξελιχθεί όπως ήταν καταστρωμένα, ο Covid19 τους χάλασε τα σχέδια, αφού υπολόγιζαν ότι ήδη από τον περασμένο Οκτώβριο θα είχε κάτσει στο Πάρκο Γουδί η νέα, αλλά δική τους διοίκηση, εκείνη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και απλά θα συνέχιζε την πολιτική του απερχόμενου προέδρου, των «δικών τους παιδιών» κ. Γραμμένου.

Όλα αυτά ανατράπηκαν λόγω της αναβολής των εκλογών, αλλά ο νέος σχεδιασμός περιελάμβανε νέο πλάνο με τον ίδιο στόχο για τις εκλογές στης 19 Ιανουαρίου. Όμως ο νόμος του κ. Αυγενάκη που έχει γίνει στόχος, λυσσαλέα από όλα τα ΜΜΕ των εξυγιαντών και πάλι τους δημιούργησε εμπόδια για τον εκλεκτό τους (και πάλι δικό τους παιδί, απλά με άλλο ευνοούμενο) με αποτέλεσμα, αν και Άγιες μέρες, οι συσκέψεις και τα παρασυμβούλια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με τηλεδιασκέψεις και από τον μακρινό Βορρά, να παίρνουν και να δίνουν.

Και ενώ όλα ήταν και πάλι έτοιμα με τους εκλέκτορες να είναι και μιλημένοι και ενημερωμένοι για το τι που και πως, ξαφνικά προκύπτει υποψήφιος για την ΕΠΟ που διαλύει τα πάντα… Σκάει το όνομα του Θοδωρή Ζαγοράκη σαν υποψηφιότητα κοινής υποδοχής από πολλούς και ιδιαίτερα από τους πραγματικούς ανθρώπους του ποδοσφαίρου.  Όλα αυτά ανακάτεψαν τα σχέδια των «εξυγιαντών» και πλέον αναζητούν λύσεις να θίξουν αυτή την πρόταση.

Πώς όμως να το κάνουν, όταν ο κ. Ζαγοράκης είναι παιδί του ΠΑΟΚ, όταν έφτασε να διαγραφτεί για εκείνες τις περιβόητες δηλώσεις για την πολυϊδιοκτησία  ΠΑΟΚ-Ξάνθης από την ομάδα των ευρωβουλευτών του κυβερνώντος κόμματος, πώς να πλήξουν ένα άνθρωπο που συγκεντρώνει όλες τις προδιαγραφές για να τον αποδεχτούν όλοι. Φυσικά, παράλληλος στόχος είναι να είναι εκτός ΕΠΟ στα πάντα ο Ολυμπιακός και γι’ αυτό ξέρουν πολύ καλά, ότι με μια τέτοια υποψηφιότητα είναι αδύνατον. Άρα, το πρόβλημα δεν είναι το πρόσωπο, αλλά να μην υπάρχει ο πρωταθλητής στα πόδια τους μέσα στην ομοσπονδία. Η λάσπη ήδη έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες που ακούστηκε η πρόταση αυτή, μια ματιά φτάνει στα γνωστά ΜΜΕ για να καταλάβει, ο μεν Ζαγοράκης δεν μπορεί να γίνει στόχος, αλλά μπορεί εύκολα και πάλι να γίνει ο κ. Αυγενάκης, με το ερώτημα πως θα συνεργαστεί μαζί του και άλλα πολλά ευτράπελα!

Άλλωστε, δεν είναι ο πρώην εκλεκτός τους κ. Κοντονής, που μπορούσε άψογα να αναβάλλει τελικούς κυπέλλου, να ορίζει βοηθούς και διαιτητές και να δίνει τον αντι-Ολυμπιακό του αγώνα απερίσπαστος, τρώγοντας «καλαμαράκια» με τους γνωστούς του αθλητικούς ρεπόρτερ.

Τελικά, η τελευταία απέλπιδα προσπάθειά τους ήταν να ζητήσουν ένα δώρο από τον Άγιο Βασίλη, που τελικά μάλλον πρέπει να είναι μπερδεμένος για το αν ήταν καλά παιδιά την περασμένη χρονιά οι «εξυγιαντές»!

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης