Η κατάκτηση ακόμα δυο τίτλων σήμερα από την οικογένεια του Ολυμπιακού στην Πάτρα κατατάσσει τους Ερυθρόλευκους δικαιωματικά και πανηγυρικά σε Πολυνίκη σύλλογο μακράν από τον δεύτερο στην Ελλάδα και μοναδικό στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός σε όλα του τα τμήματα από το ποδόσφαιρο μέχρι το τελευταίο ομαδικό άθλημα πλέον δεν χρειάζεται να δίνει απαντήσεις  στους εσωτερικούς […]

Η κατάκτηση ακόμα δυο τίτλων σήμερα από την οικογένεια του Ολυμπιακού στην Πάτρα κατατάσσει τους Ερυθρόλευκους δικαιωματικά και πανηγυρικά σε Πολυνίκη σύλλογο μακράν από τον δεύτερο στην Ελλάδα και μοναδικό στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός σε όλα του τα τμήματα από το ποδόσφαιρο μέχρι το τελευταίο ομαδικό άθλημα πλέον δεν χρειάζεται να δίνει απαντήσεις  στους εσωτερικούς αναλυτές, στους πρωταθλητές των τραγουδιών, αλλά ούτε και σε όλους τους άσχετους κατά συνθήκη δημοσιογράφους που πονούν με κάθε νίκη με κάθε τίτλο με κάθε τι Ερυθρόλευκο!

Ιδιαίτερα όταν τα Ερυθρόλευκα πρωταθλήματα και κύπελλα σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι πολλά μα πάρα πολλά και πονάνε πολύ όλο στο σύστημα των “Αντί”. Οι επιτυχίες οι διακρίσεις και οι τίτλοι είναι συνυφασμένοι με το ερυθρόλευκο, είναι ταυτισμένοι με τον “Δαφνοστεφανωμένο” και μας κάνουν υπερήφανους εμάς που αποτελούμε πάντα τον επιπλέον παίκτη σε κάθε τμήμα.

Κάρτα Μέλους – Κάρτα Φιλάθλου: Συνεχίζουμε να στηρίζουμε! Γινόμαστε ΟΛΟΙ μέλη!
Κάρτα Μέλους – Κάρτα Φιλάθλου: Συνεχίζουμε να στηρίζουμε! Γινόμαστε ΟΛΟΙ μέλη!

Είναι αυτοί οι αθλητές και αθλήτριες που σε κάθε γήπεδο παλεύουν για τον Θρύλο σε αντίξοες συνθήκες μέσα σε συνθήκες “Ζούγκλας” με μικρές οικονομικές απολαβές αλλά αγωνίζονται και διακρίνονται για το μεγαλείο του Ολυμπιακού.

Το ένα απλό μεγάλο ευχαριστώ μας σε όλα αυτά τα παιδιά είναι το λιγότερο από την πλευρά μας. Αξίζουν πολλά πάρα πολλά και τους τα οφείλουμε σαν ελάχιστο φόρο τιμής για την χαρά το χαμόγελο και την υπερηφάνεια που μας χαρίζουν. Η παρουσία μας πλέον στο Καραϊσκάκη στο ΣΕΦ και ιδιαιτέρως στο Ρέντη είναι επιβεβλημένη, είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε με το ζεστό μας χειροκρότημα σε αυτά τα παιδιά που μας κάνουν να νιώθουμε πόσο περηφάνεια που είμαστε Ολυμπιακοί!

Οδύνη και πόνος για τον αδόκητο χαμό της Πέννυ Μουλιανάκη
Οδύνη και πόνος για τον αδόκητο χαμό της Πέννυ Μουλιανάκη
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24