Breaking news

Τελειώνει και μαθηματικά και κοιτάζει… Κύπελλο!

Τελειώνει και μαθηματικά και κοιτάζει… Κύπελλο!

Ο Ευρωπαίος Ολυμπιακός και οι παγίδες που ξεπερνά από το σύστημα!

Ο Φώτης Ρουμελιώτης αναλύει το τοξικό περιβάλλον που πρέπει να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός για να προσηλωθεί στον ευρωπαϊκό του  στόχο.


Αντίστροφα μετρά ο Ολυμπιακός για το ταξίδι στο όνειρο με επόμενη στάση το Λονδίνο και την Άρσεναλ αλλά στην Ελλάδα του 2021 οι κολλημένοι παραμένουν πιστοί στο έργο τους για την αποδόμηση των πρωταθλητών.

Σε μια ευνομούμενη χώρα, ιδιαίτερα όταν θα είχε κατρακυλήσει στον πάτο του Βαρελιού στην βαθμολογία της UEFA θα περίμενε κανένας να υπάρχει μια στήριξη , μια βοήθεια κάτι τέλος πάντων που έστω και για τα μάτια του κόσμου θα έδειχνε ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν την ηθική στήριξη από τους εμπλεκόμενους.

Αντί για όλα αυτά όμως συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Από την ΕΠΟ μέχρι τους καθοδηγούμενους τοπικούς βλαχοπρόεδρους και τους συνεργάτες τους σε τοπικό επίπεδο ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζεται σαν εχθρός. Κατά μια έννοια φυσικά είναι εχθρός,  Εχθρός του συστήματος της υποτιθέμενης εξυγίανσης αφού το δόγμα των αντιπάλων του  είναι όχι να τον φτάσουν και να τον ξεπεράσουν αλλά να τον μειώσουν και να τον πλήξουν τόσο σε προσωπικό επίπεδο βλέπε πρόεδρο Βαγγέλη Μαρινάκη  αλλά και αγωνιστικά.

Ξεκινώντας από το τελευταίο για μια ακόμα φορά (συμπωματικά)  στο ίδιο γήπεδο με τον ίδιο αντίπαλο χάνει ένα βασικό του παίκτη λόγο τραυματισμού όπως ο Σεμέδο ενώ πέρυσι ήταν ο Σουντανί. Στο ίδιο γήπεδο και πάλι με τον ίδιο αντίπαλο αντιμετωπίστηκε σαν η ομάδα που έπρεπε να φύγει σακατεμένη και χωρίς νίκη με κάθε τρόπο όπως πέρυσι για να έχουμε να λέμε στο μεγάλο αφεντικό. Μάλιστα ενώ όλα ήταν μια χαρά με το τέλος του αγώνα η ΠΑΕ Βόλος θυμήθηκε μετά από 15 ολόκληρες ώρες να βγάλει ανακοίνωση για το παιχνίδι και να αφήσει αιχμές. Φυσικά ίσως να φταίει η διαφορά ώρα αν και είναι μικρή με τα κράτη της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

Και δεν σταματούν εδώ υπάρχει και συνέχεια όπως στα σήριαλ.  Σήμερα μάθαμε ότι ο Αθλητικός δικαστής  τιμώρησε τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη με  απαγόρευσης εισόδου 5 μηνών για όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης με τον Άρη ο Τάσος Σιδηρόπουλος.  Ακριβώς ο κ Μάνου ο αθλητικός δικαστής που στην εκδίκαση με την εισβολή των οπαδών του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ με μαχαίρια υποστήριξε ότι δεν είχε γίνει και τίποτα και έπρεπε να συνεχιστεί ο αγώνας. Ο συγκεκριμένος αθλητικός δικαστής ενώ μέχρι τώρα για ανάλογες παραβάσεις τιμωρούσε δυο με τρείς εβδομάδες τώρα με την επιστροφή του Βαγγέλη Μαρινάκη στον προεδρικό θώκο των τιμώρησε με πέντε μήνες και όχι για εξύβριση αλλά για σωματική βία. Ναι σωματική βία δια του στόματος.

Για του λόγου του αληθές οι αντικειμενικοί κριτές  την περασμένη χρονιά ο Δημήτρης Μελισσανίδης στον αγώνα με τον Άρη  εισέβαλε στα αποδυτήρια και είχε αρπάξει από τα γεννητικά του όργανα  τον Πορτογάλο βοηθό διαιτητή. Αν και όλα αυτά γράφηκαν  στο φύλλο αγώνα η τιμωρία του κ Μελισσανίδη ήταν έξι μήνες απαγόρευση  εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους. Απλά κάντε σύγκριση και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

Ο Ολυμπιακός ο κόσμος του η διοίκηση η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές του και ξέρουν και μπορούν μα πάνω από όλα δεν ξεχνούν!

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης