Τι να πρώτο πεις και τι να συζητήσεις για την συνολική παρουσία του ερυθρόλευκου κόσμου στο Καραϊσκάκη και όπου αλλού τον αφήνουν να δώσει το παρόν του οι καλοθελητές του Ελληνικού αθλητισμού. Σε μία εποχή που η ομάδα όντος δυσκολεύετε και δεν παρουσιάζει μέσα στο χόρτο αυτό που θα θέλαμε όλοι, σε μια εποχή που […]

Τι να πρώτο πεις και τι να συζητήσεις για την συνολική παρουσία του ερυθρόλευκου κόσμου στο Καραϊσκάκη και όπου αλλού τον αφήνουν να δώσει το παρόν του οι καλοθελητές του Ελληνικού αθλητισμού.

Σε μία εποχή που η ομάδα όντος δυσκολεύετε και δεν παρουσιάζει μέσα στο χόρτο αυτό που θα θέλαμε όλοι, σε μια εποχή που όλα τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ επικεντρώνουν την αυστηρή κριτική τους μόνο στον Ολυμπιακό ξεχνώντας ότι παίρνει ένα ακόμα πρωτάθλημα με άνεση, υπάρχουν και αυτά τα παιδιά μικρά και μεγάλα που στηρίζουν με την ψυχή τους και όλο τους το είναι την ομάδα.

Οι φωνές ο παλμός η ατμόσφαιρα σε Καραϊσκάκη, ΣΕΦ, Ρέντη και όπου αλλού μπορούν για να δώσουν το κάτι παραπάνω στους παίκτες μας έχει αναγνωριστεί παγκοσμίως από διεθνή μέσα και Ευρωπαϊκά κλαμπ τεράστιου μεγέθους. Αυτός ο κόσμος ανεξαρτήτου αποτελέσματος δεν κοιτάει το ρολόι του να φύγει άρον άρον από το γήπεδο δεν κοιτάει τι σκορ γράφει ο φωτεινός πίνακας κοιτάει μόνο μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να στηρίξει να βοηθήσει την ομάδα και στο τέλος να αποθεώσει ή να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών που αγωνίζονται για τον “Δαφνοστεφανομένο”.

Κόντρα στο ρεύμα των οπαδών του πληκτρολογίου και των σόσιαλ είναι παρών στην πραγματική μάχη και στηρίζουν και όχι στην εικονική πραγματικότητα κάποιων. Είναι παρών και τα ζουν όλα σε πραγματικό χρόνο έχοντας στερηθεί βόλτες καφέδες ακόμα και πράγματα πρώτης ανάγκης για να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο, να πάνε μια εκδρομή με τον Ολυμπιακό και να είναι παρών δίπλα στην ομάδα.

Αυτός ο υπέροχος κόσμος είναι μέλος της ενδεκάδας γιατί κάθε φορά που κάποιος παίκτης θα υστερήσει θα τον καλύψει με τις φωνές του την ψυχική του δύναμη και με την καρδιά του.  Αυτός ο κόσμος είναι που κράτησε όρθια την ομάδα στα δύσκολα χρόνια όταν στο ΟΑΚΑ βρίσκονταν πάνω από  60.000 σε αγώνα με την Παναχαϊκή και η ομάδα στην μέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αυτός ο κόσμος αξίζει σεβασμό αξίζει όλοι, παίκτες τεχνική ηγεσία και διοίκηση να είναι μια δυνατή αλυσίδα για να μπορεί η ομάδα μας και όλοι μας να συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε. Αυτός ο κόσμος και ιδιαίτερα τα παιδιά της 7 δεν απαίτησαν ποτέ κάτι ιδιαίτερο. Απαίτησαν και απαιτούν μόνο ο Ολυμπιακός να είναι στην κορυφή όπως μα αξίζει και οι δήθεν και οι αντί να πικραίνονται όσο ο Θρύλος θα μεγαλώνει ακόμα περισσότερο!

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24