Μετράτε αντίστροφα;

Ο Παρης Τσιλιώτης μπαίνει στο κλίμα «εξυγίανσης» του ελληνικού ποδοσφαίρου, τονίζοντας ότι πολύ σύντομα "κάποιοι" θα αφανιστούν τελείως από τον χάρτη, καθώς... των όπλων τους αδειάζει η κλεψύδρα.


Τι είδαμε πάλι. Τι διαιτησία μάλλον αντικρίσαμε πάλι. Ένας ανεκδιήγητος διαιτητής (που έχουν το «θράσος» ορισμένοι να τον ορίσουν και διεθνή) παίζει «παιχνίδια» εις βάρος της ιστορίας του Θρύλου.

Με τις αλητείες που κάνει, κάθε φορά που «αντικρίζει» τα «ερυθρόλευκα» χρώματα, μάλλον είναι αλλεργικός σε αυτά, δεν εξηγείται αλλιώς! Κάποιοι πάνε να δώσουν το πρωτάθλημα στον ΠΑΟΚ. Γιατί δεν το δίνετε από τώρα να τελειώνουμε; Γιατί καθυστερείτε μια απονομή προ-αποφασισμένη; Ο Γραμμένος, ο Βασιλειάδης, ο Τσίπρας, ο Καμμένος και τόσοι άλλοι, σε λίγους μήνες θα μας κουνήσουν μαντήλι.

Όχι καθόλου προπέτης δεν είμαι. Είναι ξεκάθαρα στημένοι. Πιο βρώμικοι, «πεθαίνεις». Αυτά τα «λαμόγια» που κυβερνούν ολόκληρη χώρα και έχουν εισβάλλει με «ύπουλο» τρόπο «στα του ποδοσφαίρου», θα αφανιστούν. Ο κόσμος βλέπει, και φυσικά τη στιγμή της κρίσης θα αποφασίσει… «τα δέοντα». Κάτι φυσικά που δεν θα σας αρέσει καθόλου, καθώς τότε θα νιώσετε την οργή των οπαδών του Θρύλου! Η κλεψύδρα αδειάζει.

Ο χρόνος έχει ήδη ξεκινήσει να μετράει αντίστροφα. Εσείς μετράτε; Τι έχετε καταφέρει θέλετε να μάθετε; Να σας έχει σιχαθεί όλη η Ελλάδα. Να σας έχουν για φτύσιμο (εδώ κολλάει και το «δεν βρέχει σας φτύνουν» που θα τους λέμε). Έχετε φτάσει σε σημείο, ο κάθε Έλληνας να θέλει να φύγετε από τη μέση και να ξεχάσει ακόμα και τα ονόματα σας. Μόνο ΨΕΜΑΤΑ. Μόνο υποκρισία. Μόνο πόνο. Τίποτα καλό δεν έχουμε νοιώσει από εσάς. Όλα τα έχετε ισοπεδώσει. Όλα τα έχετε καταστρέψει.

Με αφορμή λοιπόν τις τραγικές διαιτησίες εις βάρος του θρύλου μας, τι άλλο μας έχετε για μας; Ποιος είναι ο επόμενος να μας στήσει στο τοίχο; Δεν σας έχει φτάσει το έως τώρα; Βγάλτε τα παντελόνια σας. Ξεφτιλίζετε το αντρικό φύλο. Είστε άνανδροι. Το λιγότερο που μου έρχεται να σας χαρακτηρίσω είναι αυτό: Ντροπή της ανθρώπινης φύσης. Ούτε με αλλά όντα δεν μπορώ να σας συγκρίνω. Θα τα προσβάλω αν τα φέρω σε σύγκριση με εσάς. Είστε ξεφτίλες και εδώ κλείνω το κείμενο μου. Βαρέθηκα να σας ακούω ακόμα και να μιλάτε. Είστε ντροπή μόνο και που υπάρχετε…

Διάβασε επίσης