Μετά από τέτοιες βραδιές ξεκινάει η… πραγματική στήριξη!

Η στήριξη και η ηρεμία εκτιμώνται περισσότερο σε καιρό τρικυμίας, παρά σε ομαλές περιόδους, όταν όλοι γίνονται «πανηγυρτζήδες». Η ομάδα μας έχει μπει σε έναν σωστό δρόμο και παρόλο το «γαμώτο» που μένει, μαζί με την όποια πικρία, το βράδυ της Πέμπτης, οφείλουμε να συνεχίσουμε ενωμένοι, ώστε να βγούμε δυνατότεροι την επόμενη σεζόν! Του Μιχάλη Μαχαίρα...


Οι ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στο «κατεψυγμένο» Κίεβο, αφού ηττήθηκαν με 1-0, το οποίο σε συνδυασμό με το «αυτοκτονικό» 2-2 του «Γ. Καραϊσκάκης» (ειδικά με τον τρόπο που εκείνο ήρθε), ήταν το κύκνειο άσμα της ομάδας μας στον ευρωπαϊκό θεσμό.

Ο Ολυμπιακός, κακά τα ψέματα, έπρεπε να πάρει την πρόκριση από το πρώτο ματς της φάσης των «32». Καλούνταν να χτίσει τις βάσεις, ώστε να είναι πολύ πιο εύκολο το έργο του Ολυμπιακού στην ρεβάνς. Με όλες τις δύσκολες και ασυνήθιστες συνθήκες…

Η Ντιναμό ΔΕΝ ήταν κάνα μεγαθήριο, ώστε να προκαλεί τρόμο και φόβο στο άκουσμα και στο πέρασμά της. Βγάλαμε τα μάτια μας, αρχής γενομένης από το «Καραϊσκάκης» και ολοκληρώθηκε το «κακό» στο Κίεβο. Ως αποτέλεσμα, για άλλη μια φορά, η ομάδα μας αποκλείστηκε άδοξα από το ευρωπαϊκό όνειρο και ταξίδι!

Η ομάδα του Μαρτίνς έκανε όποια προσπάθεια μπορούσε να καταβάλει στον αγωνιστικό χώρο του «Ολιμπίνσκι», όμως αυτή δεν ήταν αρκετή. Θες η κακή διαιτησία; Θες η ατυχία και οι λανθασμένες επιλογές των παικτών μας στην τελική ευκαιρία; Θες συνδυασμός όλων; Η πρόκριση πήγε στους Ουκρανούς και εμείς πρέπει να συμβιβαστούμε με την ιδέα πως παλεύουμε για το Κύπελλο και για την ΗΡΕΜΙΑ της ομάδας. Μιας ομάδας που ναι μεν έχει μπει σε έναν σωστό και ορθό δρόμο, από τα περσινά χάλια, αλλά θέλει ακόμα και προσθήκες και δουλειά για να γίνει ακόμα καλύτερη. Άλλωστε, εχθρός του καλού… είναι το καλύτερο και το… ακόμα καλύτερο!

Όμως, τώρα είναι που δεν πρέπει να παρατήσουμε και να σταματήσουμε τη στήριξή μας προς την ομάδα μας! Τώρα καλούμαστε όλοι να γίνουμε μια ασπίδα, την ώρα που οι αντίπαλοι λασπολογούν. Ήδη σε… γνωστά και μη εξαιρετέα σάιτ, βγάζουν τα φτυάρια τους, γράφοντας για «γνωστό ευρωπαϊκό περίγελο», αναφερόμενοι στην ομάδα μας.

Κάτι καλό πάει να γίνει αγαπητοί σύγαυροι, ας του δώσουμε χρόνο τη φετινή σεζόν, ώστε να βγούμε δυνατότεροι του χρόνου. Άλλωστε, σχετικά με το ευρωπαϊκό ταξίδι, υπάρχει και ένα σύνθημα που λέει «κι αν δε γίνει αυτό, στα… φρύδια μας τα δυο, ΠΑΝΤΑ ΆΡΡΩΣΤΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ».

Συνεχίζουμε, παρόλη τη λύπη που υπάρχει σήμερα, κι αυτό το «γαμώτο»…

Διάβασε επίσης