Breaking news

Θα σας ταράξουμε στην… νομιμότητα!

Μαρινάκης – Κουντούρης: Οι «καπετάνιοι» που βγαίνουν μπροστά στα δύσκολα!

Μαρινάκης - Κουντούρης, δύο άνθρωποι, μία ιστορία για τον Ολυμπιακό! Είναι εκείνοι που μεγαλουργούν διαρκώς και όποτε χρειάζεται βγαίνουν πάντα μπροστά στα δύσκολα. Δεν το λένε στα λόγια, αλλά το κάνουν πράξη. Γράφει ο Πάρης Τσιλιώτης...

Μαρινάκης - Κουντούρης Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός δεν έχει μόνο Ποδόσφαιρο και Μπάσκετ. Είναι ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος, όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά στον κόσμο. Αυτό που οφείλεται; Φυσικά στα ονόματα Μαρινάκης – Κουντούρης. Δύο ονόματα που έχουν μπει με χρυσά γράμματα σε όλες τις επιτυχίες του Ερασιτέχνη.

Γράφει ο Πάρης Τσιλιώτης…

Την τελευταία διετία η Ελλάδα και όλος ο κόσμος έχει πληγεί από τον Κορονοϊό. Μία δύσκολη συγκυρία, αλλά ο Ολυμπιακός κατάφερε να βγει ακόμα πιο δυνατός. Μέσα σε μία χρονιά που όλα ήταν εναντίων, ακόμα και από την ίδια την Κυβέρνηση κατάφερε και χάρισε χαμόγελα σε εκατομμύρια Έλληνες. Η ομάδα Πόλο Γυναικών ΜΟΝΟ με Ελληνίδες Αθλήτριες έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης. Η ομάδα Πόλο Ανδρών παίζει στο Final -8.

Πήραν το ρίσκο και τους βγήκε. Ήταν τα μοναδικά τμήματα άλλωστε που δηλώθηκαν στην Ευρώπη. Η απόφαση; Απόλυτα σωστή. Η απόλυτα πετυχημένη αν σας καλύπτει καλύτερα αυτή η λέξη.

Ο ένας διοικεί και ο άλλος στηρίζει. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ο ΗΓΕΤΗΣ του Ολυμπιακού μας, όχι μόνο επειδή μας έχει αλλάξει σε πολλά επίπεδα. Αυτό το έχει καταφέρει με την σωστή νοοτροπία που έχει δώσει στην ομάδα. Αυτό που έχει κάνει είναι να βγαίνει ΠΑΝΤΑ μπροστά στον Ερασιτέχνη. Αυτό που δεν έκανε κανένας πρόεδρος τα προηγούμενα χρόνια που πέρασε από τον Ολυμπιακό.

Έβλεπαν τον Ερασιτέχνη σαν ένα υποδεέστερο κομμάτι. Ε, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν το έβλεπε έτσι. Είναι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και αυτό το αποδεικνύει κάθε λεπτό, κάθε δευτερόλεπτο που περνάει.

Από το 2010 που ανέλαβε έβαλε μπροστά τον Μιχάλη Κουντούρη που το έργο του διοικητικά είναι ΑΠΟΛΥΤΑ επιτυχημένο. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού είναι πάντα μπροστά και πάντα εκεί που η ομάδα χρειάζεται βοήθεια. Δεν φοβάται κανέναν και τίποτα. Το απέδειξε και στους τελικούς στην Α1 Μπάσκετ Γυναικών, εκεί που μας ΕΚΛΕΨΑΝ ένα πεντακάθαρο πρωτάθλημα. Θα το πάει μέχρι τέλους και αυτό κάνει. Όσο και αν τους πονάει.

Νέο ξεκίνημα, νέα δυναστεία….

Η δύσκολη διετία με τον Κορονοϊό πέρασε. Όχι τελείως, αλλά ένα μεγάλο κομμάτι, κυρίως το ψυχολογικό έχει φύγει. Πλέον οι βάσεις μπαίνουν και πάλι στην δική μας λογική. Εκεί όπου ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε την επιθυμία τα τμήματα Πόλο να παραμείνουν στην κορυφή της Ευρώπης και να συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν. Κάτι τέτοιο ο Μιχάλης Κουντούρης δεν υπήρχε περίπτωση να του χαλάσει το χατίρι και γίνεται πράξη.

Τα ονόματα που ήδη έχουν ξεκινήσει να έρχονται στο Πόλο Ανδρών όχι απλά ζαλίζουν, αλλά σου προκαλούν ίλιγγο. Ονόματα παγκόσμιου βεληνεκούς που για να έρθουν στην χώρα μας, μόνο για χάρη του Ολυμπιακού θα γινόταν αυτό. Καμία άλλη ομάδα δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει.

Στόχος; Η παραμείνει στην κορυφή της Ευρώπης στα τμήματα Πόλο. Επιθυμία του ΗΓΕΤΗ μας, που γίνεται πράξη….

Οι εφιάλτες σας είναι ΕΔΩ και θα συνεχίσουν να είναι! Δεν θα το κουνήσουν! Αυτό που κάνουν με επιτυχία τόσα χρόνια θα συνεχίσουν να το κάνουν. Όσο εσείς είστε μεταξύ Α2 και Α3, ενώ ψάχνεται εξω αγωνιστικές λύσεις για να πάρετε κανέναν τίτλο, οι απαντήσεις από εμάς έρχονται στο γήπεδο.

Δεν διαλέγουν άθλημα, παντού κοιτάνε την κορυφή!

Όπου και να κοιτάξει κάποιος θα δει ότι όσοι διοικούν τους απέναντι θα έχουν επιλογή σε Άθλημα. Ο καθ’ ένας θα πάρει από κάτι. Ο λόγος; Απλός! Για να μπορέσουν έτσι μπας και χτυπήσουν τον Ολυμπιακό

Απίθανο ακόμα και αυτό να συμβεί. Ο Ολυμπιακός εν αντίθεσί με εσάς δεν κάνει διαχωρισμούς. Αναζητάει την πρωτιά και τους τίτλους παντού. Όσο και να προσπαθείτε μαζικά να μας πολεμήσετε είναι μάταιο. Όσο και να θέλετε είναι αδύνατο.

Ο Ολυμπιακός κάθε χρόνο θα φέρνει τίτλους, διακρίσεις και όλες οι επιτυχίες θα έχουν την σφραγίδα… Μαρινάκης – Κουντούρης….

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης