Και με… διαιτητική «ενέδρα» ο Θρύλος θα περάσει αέρα!

Ο Πάρης Τσιλιώτης γράφει για το «Μπλόκο» που προσπαθούν να του στήσουν κάποιοι στην Τούμπα, επισημαίνει την προσοχή στο παιχνίδι της Τετάρτης (13/01), ενώ μιλάει και για τον Ρέαμπτσιουκ που άφησε άκρως θετικές εντυπώσεις...


Σε ρυθμούς… Τούμπας κυμαίνονται άπαντες στον Ολυμπιακό. Μία αναμέτρηση που για τον Ολυμπιακό έχει να κάνει κυρίως με το γόητρο, χωρίς για αυτή την ώρα κάποια βαθμολογική σημασία, ενώ για τον ΠΑΟΚ είναι το… παιχνίδι της χρονιάς του. Αν καταφέρει και βγει νικητής τότε θα καταφέρει να γλιτώσει και χρόνο στο κόσμο του κυρίως ο οποίος είναι έξω φρενών με την διοίκηση και τους παίκτες για τα χάλια που παρουσιάζει η ομάδα τους.

Βλέπετε, εμείς τόσα χρόνια χτίζουμε ομάδα, βήμα – βήμα και με χαμηλά το κεφάλι, εμείς παίζουμε την δική μας μπάλα, δίχως να περιμένουμε ευνόηση από κανέναν Τζήλο, Ευαγγέλου, Σιδηρόπουλο και όλα τα υπόλοιπα «όργανα» που έχει η «εξυγίανση».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης όταν το 2018 πήρε μία απόφαση, τότε άλλαξε ριζικά και ο Ολυμπιακός. Ξήλωμα όλοι, δημιουργία μιας νέας ομάδας, στήριξη στο προπονητή και πάμε να τα παίρνουμε όλα για πολλά χρόνια ακόμα.

Στα δικά μας όμως γιατί βγήκαμε και λίγο εκτός θέματος. Θέμα συζήτησης αν μη τι άλλο είναι η μάχη της Τετάρτης (13/01) απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Εκεί ήδη τα δικά τους όργανα έχουν ξεσηκωθεί και ανυπομονούν για να μας στήσουν στη γωνία. Εκεί που δεν θα παίξουν μπάλα οι παίκτες τους, αλλά τα εξωαγωνιστικά τους παραπαίδια.

Εμείς είμαστε έτοιμοι για πόλεμο, έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε «Μπλόκο» που θα στήσετε και ήδη ετοιμάζεται. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει όλους τους πολεμιστές του Θρύλου στη διάθεσή του. Όλοι θα δώσουν το παρών. Στην ύστατη ώρα μέσα θα είναι και ο Χασάν όπου με ψυχή και πάθος ακόμα και από τον πάγκο θα βοηθάει την ομάδα.

Όλοι χρειάζονται. Ακόμα και αυτοί που δεν θα αγωνιστούν. Τα πλάνα του ο Πορτογάλος τεχνικός λίγο πολύ τα έχει σκεφτεί και στην τελευταία προπόνηση της ομάδας την Τρίτη (12/01) θα φανεί ακόμα περισσότερη και τη πρόθεση έχει με την πιθανή ενδεκάδα που θα παρατάξει.

Άποψή μου; Δεν θα έχουμε συνταρακτικές αλλαγές. Σε σχηματισμό κυρίως, ενώ σε πρόσωπα, σίγουρα θα επιστρέψουν στην αρχική ενδεκάδα οι Σα, Ραφίνια και Σεμέδο.

Από εκεί και πέρα αναμένουμε στην τελευταία προπόνηση να δούμε τα ΤΕΛΙΚΑ πλάνα που έχει στο μυαλό του και αν θα παραταχθεί έτσι όπως αγωνίζεται στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα.

Για να σπάσει το μπλόκο οι παίκτες θα πρέπει να μπουν σαν Λιοντάρια μέσα, τα οποία δεν θα πρέπει να μασάνε σίδερα. Είναι μία αναμέτρηση άκρως ύπουλη η οποία χρίζει την προσοχή από πλευράς μας. Σε περίπτωση νίκης (που δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς, μπορούμε και δεν έχουμε να φοβηθούμε απολύτως τίποτα…), όλα τελείωσαν και το πρωτάθλημα από τις 13/01 θα έχει έρθει στο Λιμάνι.

Είναι μία μοναδική ευκαιρία να τελειώνει η υπόθεση τίτλος για να μπορέσει μετά με την ησυχία του ο Πορτογάλος τεχνικός να κοιτάξει πιο καθαρά την Ευρώπη και την Αϊντχόβεν.

Υ.Γ 1: Περνάει το «Μπλόκο», καθαρίζει τον… τίτλο!

Υ.Γ 2: Συγκέντρωση και χαμηλά το κεφάλι. Όχι μεγάλα λόγια και πάμε να τους νικήσουμε! αυτό πρέπει να σκεφτόμαστε και όχι ότι η νίκη έχει έρθει πριν αγωνιστούμε.

Υ.Γ 3: Σίγουρα θα υπάρξουν προσκλήσεις στη Τούμπα. Δεν πρέπει να μας επηρεάσει αυτό. Εμείς έχουμε να τελειώσουμε μία δουλειά. Δεν σκεφτόμαστε τίποτε άλλο…

Διάβασε επίσης