Με την επίσημη παρουσίαση του Μίτσελ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη ξεκίνησε η δεύτερη θητεία του έμπειρου τεχνικού στον πάγκο των πρωταθλητών. Τα χρονικά περιθώρια ανασύνταξης είναι περιορισμένα και σε συνδυασμό με την η πίεση  των απαιτήσεων του κόσμου ο Ισπανός τεχνικός θα πρέπει να βγάλει άμεσα από όλους τους ερυθρόλευκους ποδοσφαιριστές τον καλύτερο τους εαυτό. […]

Με την επίσημη παρουσίαση του Μίτσελ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη ξεκίνησε η δεύτερη θητεία του έμπειρου τεχνικού στον πάγκο των πρωταθλητών. Τα χρονικά περιθώρια ανασύνταξης είναι περιορισμένα και σε συνδυασμό με την η πίεση  των απαιτήσεων του κόσμου ο Ισπανός τεχνικός θα πρέπει να βγάλει άμεσα από όλους τους ερυθρόλευκους ποδοσφαιριστές τον καλύτερο τους εαυτό. Το αν είναι δύσκολο ή εύκολο θα φανεί άμεσα με τους ερυθρόλευκους να αναζητούν αυτό το κλικ που θα γυρίσει τον διακόπτη στην κανονικότητα ώστε να δούμε και πάλι μέσα στον αγωνιστικό χώρο δύναμη πάθος και ποιότητα.

Η επιστροφή Μίτσελ συζητήθηκε και θετικά και αρνητικά. Στην προκειμένη περίπτωση όμως, φαντάζει σαν την ιδανική λύση που θα μπορούσε αυτή την στιγμή να δώσει την ώθηση για να αλλάξει το αρνητικό κλίμα που επικρατεί στον ερυθρόλευκο οργανισμό. Ο Ισπανός αρχικά ξέρει που επιστρέφει, ξέρει πολύ καλά το περιβάλλον του Ελληνικού πρωταθλήματος και πολύ περισσότερο ότι έχει συνδυάσει την παρουσία του στο πάγκο των πρωταθλητών με μεγάλες Ευρωπαϊκές επιτυχίες.

Ντέιβις: Υμνεί τον στόχο του Μπαρτζώκα, διάσημο αμερικανικό μέσο!
Ντέιβις: Υμνεί τον στόχο του Μπαρτζώκα, διάσημο αμερικανικό μέσο!

Η παρουσία των νέων μεγάλων μεταγραφικών αστεριών στο ερυθρόλευκο ρόστερ και όλων των νέων παικτών σε συνδυασμό με την παλιά φρουρά του δίνουν την δυνατότητα να δουλέψει όπως θέλει με γεμάτη φαρέτρα, σε μια χρονική στιγμή που με την διακοπή λόγο των Εθνικών ομάδων θα έχει την δυνατότητα να μεταφέρει τα θέλω του σε όλους. Η δική του προσωπικότητα με την γνώση του και την επιθυμία του να επιστρέψει για το κάτι παραπάνω από την προηγούμενη θητεία του σηματοδοτούν το αύριο της ομάδας που θέλει επιμονή και υπομονή.

Άλλωστε η υπόσχεση που άφησε με τις δηλώσεις του στην παρουσία του:  “Σας υπόσχομαι πως θα δείτε βραδιές πολύ μεγάλες με παίκτες σαν τον Μαρσέσλο και τον Χάμες να παίζουν. Αυτό που έχει όμως ακόμα μεγαλύτερη σημασία είναι το πόσα θα δώσουν στην ομάδα με την προσωπικότητά τους”. δίνει το στίγμα της επόμενης μέρας στον Ολυμπιακό!

Έβριζε τους πάντες στο αεροπλάνο αλλά μόλις είδε την κάμερα άρχισε να ποζάρει (vid)
Έβριζε τους πάντες στο αεροπλάνο αλλά μόλις είδε την κάμερα άρχισε να ποζάρει (vid)
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24