Breaking news

Θα σας ταράξουμε στην… νομιμότητα!

«Εξυγίανση»… συνέχειας, αλλά μέχρι πότε;

Ο Πάρης Τσιλιώτης γράφει κάτι διαφορετικό και απευθύνεται στην «Εξυγίανση» του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, ενώ τοποθετείται στο «σύστημα» της λάσπης που δεν έχει όρια με αυτά που λέει και κάνει...


Πέρυσι στήσανε ΜΠΛΟΚΟ στον Βόλο με την δική τους «Εξυγίανση», φέτος δεν τους βγήκε. Έτσι ο Ολυμπιακός πήρε την νίκη (1-2) στο Πανθεσσαλικό, αλλά πάλι ορισμένοι προσπάθησαν ακόμα και αυτό να το σπιλώσουν με τον πιο καταχρηστικό τρόπο. Λάσπη, αερολογίες, κουβέντες αβάσιμες και φυσικά ΜΜΕ με παπαγαλάκια τα οποία βγήκαν να πάρουν… θέση.

Ο «αμισθί» μίλησε για χάρη σας…

Πάμε από τα βασικά! Βγήκε ο Κάκος να μας πείσει ότι ο το γκολ από τον Γιαν Εμβιλά είναι οφσάιντ για χάρη της «Εξυγίανσης». Αλήθεια ορισμούς διαιτησίας έχει διαβάσει, βλέπει καλά, έχει πρόβλημα όρασης; Δεν μπορώ να βρω άλλη λογική εξήγηση.

Πριν 4 χρόνια περίπου όταν ο Σαββίδης με την «κατάχρηση» εξουσίας που είχε πλάι του, μπήκε και διέλυσε έναν αγώνα, τότε το γκολ ήταν κανονικό. Σήμερα; Και η βλακεία λένε έχει και τα όριά της, αλλά κάπου και η ίδια η «επιστήμη» σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Πως μπορεί ένα σύστημα το οποίο έχει με δικά του λάθη και υπαιτιότητες να μπορεί να κρίνει. Μάλιστα το κάνει τόσο εμφανές που ο κόσμος απορεί. Ο κόσμος όμως βλέπει και ο «άμισθος» πλέον δεν έχει πέραση. Δεν μπορεί να έχει πέραση όταν ακολουθεί συγκεκριμένα συμφέροντα.

Ο άνθρωπος μπορεί να επιβιώσει, αλλά αυτοί παλεύουν για κάτι που είναι πεθαμένο και ευθύνονται αυτοί. Παλεύουν για κάτι που το ίδιο τους το σύστημα κατέστρεψε τα προηγούμενα χρόνια και πλέον ο Ολυμπιακός παλεύει ΜΟΝΟΣ του στα Ευρωπαϊκά στερεότυπα να κρατήσει ζωντανή την Ελλάδα.

Ανυπαρξία χωρίς όρια…

Η μόνη λέξη που είναι χαρακτηριστική για να περιγράψει κανείς την κατάσταση στην οποία βρίσκονται είναι η λύπηση. Η Εξυγίανση ξέρει! Τι, όχι; ΠΑΟΚ, ΑΕΚ μας έχουν εκθέσει ανεπανόρθωτα. Όταν δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις εκτός Ελληνικών συνόρων είναι και η καλύτερη απάντηση για την κατάντια τους.

Άλλωστε είναι ολοφάνερο ότι πλέον τους φταίνε και οι ξένοι διαιτητές, ο Κλάντεμπεργκ, που οι ίδιοι τον εμπιστεύτηκαν, πλέον τα βάζουν με ένα σύστημα που είναι κάτω από την δική τους βούληση.

Ο Κλάντεμπργκ το παραδέχθηκε! Ο Εμβιλά έβαλε κανονικά το γκολ και δεν σηκώνει καμία αμφιβολία πάνω σε αυτό κανείς. Αλλού η θέση του τερματοφύλακα, αλλού ο Χασάν (δεν εμποδίζει καν την φάση, η μπάλα πήγαινε ήδη προς τα δίχτυα…). Τόσο απλό.

Τα αυτονόητα όμως δεν τα καταλαβαίνουν ούτε οι ίδιοι που προσπαθούν να πείσουν μία μερίδα κόσμου για το αντίθετο. Άσκοπα όμως μιας και δεν το έχουν καταφέρει.

Μία βραδιά δικιά μας, ολόκληρη η ζωή σας…

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να σας εκθέτει. Αυτό μέρα με την μέρα είναι ολοφάνερο. Εμείς σε μία εβδομάδα (11/03) θα είμαστε στα σαλόνια του Europa League, στους «16» και εσείς με την ανυπαρξία σας στο καναπέ.

Αυτό τα λέει όλα. Δεν μπορείτε να συγκριθείτε, δεν μπορείτε καν να μας πλησιάσετε. Η μικρότητά σας έχει φτάσει στο… πάτο.

Περαστικά σας λοιπόν και εμείς εδώ θα είμαστε, να σας χαρίζουμε μοναδικές βραδιές. θρυλικές βραδιές. Ευρωπαϊκές βραδιές…

Υ.Γ 1: Με την διαφορά και φέτος να είναι χαώδης, είναι παράδοξο να προσπαθείτε να βγείτε και από πάνω…

Υ.Γ 2: Σε λίγες μέρες παίζουμε Ευρώπη. Πάρτε καναπέ και απολαύστε μας…

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης