Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα στο Βελιγράδι και εκεί που λες ότι θα νικήσουμε, ξαφνικά σε προσγειώνει. Γράφει ο Πάρης Τσιλιώτης...

Ήττα λοιπόν για τον Ολυμπιακό από τον Ερυθρό Αστέρα. Δεν μπορούμε να πούμε και κάτι καλό για την διαχείριση την οποία είδαμε.

Εκεί λοιπόν που σε ανεβάζει και λες… πάμε, ε ξαφνικά προσγειώνεσαι. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε λάθη, ειδικά από το τέλος της 3ης περιόδου, έως να ολοκληρωθεί η αναμέτρηση. Αυτός ο συνδυασμός Ουόκαπ, Σλούκας στο τέλος για πόσο καιρός θα μας βασανίζει;

Πλέον η τακτική του φαίνεται και το κακό είναι ότι και οι αντίπαλοι προπονητές την έχουν αντιληφθεί. Όταν κολλήσει το μυαλό δεν σκέφτεσαι καθαρά. Έτσι λοιπόν θα έρθουν και τα λάθη.

Τον έσφαξαν και δεν υπήρχαν απαντήσεις…

Τραγική η διαιτησία, έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό για τον Ολυμπιακό. Τι να λέμε τώρα. Η EUroleague Mafia δεν σταματάει να μας εκπλήσσει διαρκώς. Μάλλον ο Ολυμπιακός τους έχει αφήσει απωθημένο και τον τρέμουν.

Αδιανόητα λάθη και συνεχόμενα που δεν μπορείς να τα χαρακτηρίσεις «ανθρώπινα». Με αυτό το τρόπο έσπασε και η άμυνα του Ολυμπιακού, αλλά χάλασαν και την συγκέντρωση της ομάδας.

Όσο δεν βρίσκεται λύση με το χειρουργείο της Euroleague και δεν μιλάει κανείς, τα αίσχη θα συνεχίζονται…

Οι παίκτες ανοίγουν το rotation…

Πρέπει να καταλάβουμε, ότι όποτε έχει ανοιχτεί το rotation ο Ολυμπιακός έχει βγει νικητής. Όταν όμως ο εγωισμός υπερισχύει τα πράγματα δυσκολεύουν.

Δόξα το θεό ο Ολυμπιακός έχει ποιοτικές λύσεις. Το θέμα είναι πως αξιοποιούνται.  Ο Λαρεντζάκης στο τέλος για παράδειγμα άξιζε να είναι μέσα, αντί του Γουόκαπ. Είχε δώσει πολύτιμες λύσεις. Ο Παπανικολάου το ίδιο.

Έρχονται δύσκολα παιχνίδια. Καλό θα είναι να τα προσέξουμε και να μην την πατήσουμε από παιδαριώδης λάθη…

Ο Κουόνσι πότε θα πάρει τον χρόνο για να μπει στην ομάδα;

Πήραμε παίκτη για να δώσει βοήθειες, αλλά παίκτη δεν βλέπουμε. Ο Κουίνσι Έισι ήρθε για να μπει με την ομάδα ακόμα ένα θωρηκτό.

Αυτό δεν έχει φανεί ακόμα. Αν δεν τον στηρίξεις, δεν θα αισθανθεί ότι ανήκει στο σύνολο. Είναι παίκτης που παίζει με την ενέργεια και το πάθος του. Θα μας χρειαστεί. Αυτό για να συμβεί εξαρτάται και από την διαχείριση που γίνεται.

Υπάρχουν αγώνες να τον βάλουμε στο κλήμα. Τι θα γίνει όμως; Αν είναι να μην αγωνίζεται γιατί αποκτήθηκε; Καλό θα είναι να μπει σε κλήμα ομάδας…

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24