Ο Φώτης Ρουμελιώτης γράφει για τη ΕΠΟ, τον Μπένετ και όλο το σύστημα που ο Ολυμπιακός πλέον έχει γίνει ο δικός τους... εφιάλτης.

Ο κακός Ολυμπιακός του πρώτου γύρου του φετινού πρωταθλήματος, με το -12 φάνταζε για ορισμένους το εύκολο θύμα που θα αγκομαχούσε να μπει στην πεντάδα. Τα όνειρα των εξυγιαντών μέχρι και την διακοπή του πρωταθλήματος ήταν ορατά ακόμα και από τους φίλους των πρωταθλητών βλέποντας μια ομάδα στα περισσότερα παιχνίδια να αγκομαχεί να παρουσιαστεί σαν μια κανονική ομάδα και να κάνει δώρα σε όλους τους αντιπάλους του.

Όλα αυτά όμως μέχρι να γίνει το restart και διοίκηση τεχνική ηγεσία παίκτες και φίλαθλοι από τον Δεκέμβριο να παρουσιαστούν σαν Ολυμπιακός. Η διακοπή του πρωταθλήματος ο ερχομός του Μίτσελ και η μικρή προετοιμασία με την επάνοδο ενός κανονικού Κώστα Φορτούνη και παράλληλα αναλαμβάνοντας κανονικούς ρόλους όλοι οι παίκτες στην ομάδα γκρέμισαν σιγά σιγά τα όνειρα των εξυγιαντών.

Δεν το χωνεύει ο Τζέκο με τίποτα: «Αν είσαι τυχερός…»
Δεν το χωνεύει ο Τζέκο με τίποτα: «Αν είσαι τυχερός…»

Φτάνοντας στο σήμερα ο Ολυμπιακός όχι μόνο επανήλθε, αλλά μπήκε δυναμικά στην διεκδίκηση του τίτλου κάνοντας τα όνειρα των εξυγιαντών εφιάλτες. Η αγωνιστική παρουσία της ομάδας του Μίτσελ εμφανώς βελτιωμένη και με ανοδική προοπτική δημιουργεί τεράστια πίεση στους ανταγωνιστές του με αποτέλεσμα όλο το συνεργείο της ΕΠΟ και της ΚΕΔ να επιστρατεύουν όλα τα εναλλακτικά σχέδια για να μπουν μπλόκα στους πρωταθλητές να διεκδικήσουν ένα ακόμα πρωτάθλημα που θα είναι και το ποιο γλυκό.

Οι περίεργοι διαιτητές που καλούνται από ΕΠΟ και ΚΕΔ να έρθουν να σφυρίξουν στην Ελλάδα και μάλιστα στα κορυφαία παιχνίδια που θα κρίνουν τίτλο δεν μπορεί να έρχονται τυχαία, δεν μπορεί το 2023 να μην υπάρχουν τουλάχιστον Ελίτ ή κορυφαίοι διαιτητές να διευθύνουν τέσσερα σημαντικά παιχνίδια. Αλλά όταν το σύστημα αγωνιά αφού θα πρέπει ο Ολυμπιακός να τεθεί εκτός μάχης δεν κρατάνε ούτε τα προσχήματα. Δεν τους αφορά αν δεν βρέχει αλλά τους φτύνουν αρκεί να είναι σωστοί απέναντι στα αφεντικά τους είτε είναι στην Ελλάδα είτε είναι μακριά.

Σε όλα αυτά υπάρχει η απάντηση. Διοίκηση κόσμος παίκτες και τεχνική ηγεσία απαντάμε ενωμένοι σαν μια γροθιά μέσα στο γήπεδο αγωνιστικά και εκτός γηπέδου ιδιαίτερα ο κόσμος βλέπει κρίνει και δεν ξεχνά όλους αυτούς που ήταν και είναι πρωταγωνιστές στα μπλόκα για την ομάδα μας!

Φώτης Ρουμελιώτης

Από την ημέρα που γεννήθηκα θυμάμαι ο Ολυμπιακός να παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο στην ζωή μου. Από τα μαθητικά μου χρόνια μέχρι και όταν τελείωσα τις σπουδές μου είχα ταυτιστεί με το Καραϊσκάκη και αργότερα το ΟΑΚΑ με τον Θρύλο να μου δίνει το στίγμα του επαγγελματικού μου προσανατολισμού. ‘Έτσι κατάφερα να κάνω το χόμπι μου επάγγελμα και να παρακολουθήσω τον Θρύλο μας σε όλα τα αθλήματα σχεδόν σε όλα τα γήπεδα του κόσμου.
 
Ζώντας τα δύσκολα και τα εύκολα στο ρεπορτάζ ο Ολυμπιακός έγινε πραγματικά μέλος της κουλτούρας μου και της καθημερινότητας μου. Σε αυτήν την πορεία ξεκίνησα από την εφημερίδα «Ρεκόρ» «sportime» «Φίλαθλο» στην συνέχεια στο Δημοτικό ραδιόφωνο Πειραιά «Κανάλι ένα» 90.4 με ατελείωτες ώρες εκπομπών και μεταδόσεων του Θρύλου. Τέλος ένα από τα μεγαλύτερα σχολεία ήταν το «tv magic» που εξελίχτηκε σε «sport tv» και τώρα «action24».
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24