Ο Φώτης Ρουμελιώτης γράφει για το διπλό στη Λαμία και την επαγγελματική νίκη που πήρε ο Ολυμπιακός...

Ο Ολυμπιακός από την εμφάνιση στην  Λαμία κρατάει μόνο την νίκη στην οικονομία του πρωταθλήματος. Όλα τα υπόλοιπα πρέπει να τεθούν στα υπόψιν του Πέδρο Μαρτίνς και να βρει λύσεις σε ότι έχει να κάνει το ρυθμό το ροτέισον και την προσαρμογή των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων μέσα στην ομάδα.

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα στα πρώτα δέκα παιχνίδια του Ολυμπιακού δεν έχουν παρουσιάσει αυτά που περίμεναν στους πρωταθλητές, αν και για να είμαστε σωστοί και κατά το παρελθόν έχουμε παραδείγματα που παίκτες που δέχτηκαν κριτικοί κατάφεραν να δώσουν απαντήσεις. Άλλωστε αυτή είναι δουλεία του Πορτογάλου να καταφέρει να πάρει αυτά που αναζητά από παίκτες επιλογές του με όνομα και βαριά συμβόλαια.

Φυσικά για γκρίνιες και μουρμούρες μακριά από εμάς αφού το αποτέλεσμα μετράει και οι τρείς βαθμοί είναι αυτοί που δίνουν πρωταθλήματα και κανένας στο φινάλε δεν θυμάται εμφανίσεις αλλά τίτλους.  Τα δείγματα γραφείς όμως τα τελευταία τουλάχιστον τέσσερα χρόνια δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός ανεβαίνει σκαλοπάτια, προσφέροντας και θέαμα και τίτλους και ποιοτικά η ομάδα δεν έπεσε.

Απομονώνοντας ίσως παιχνίδια όπως με την Λαμία ας πούμε και εμείς μια φορά βρε αδελφέ κάναμε μια επαγγελματική νίκη, γιατί τα “κοράκια” του αντί Ολυμπιακού μένους περιμένουν στην γωνία για να διαλύσουν ότι μπορούν στους πρωταθλητές , ενώ για τις δικές τους ομάδες αρκεί μια κακή εμφάνιση αρκεί να πάρουν την νίκη αλλά ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κάνει κάτι ανάλογο.

Σε μία αγωνιστική που η εστεμμένη πρωταθλήτρια  ΑΕΚ ακόμα πονάει στο σβέρκο από το 0-3 σε 3-3 και ουρλιάζει για την διαιτησία των δικών της παιδιών ο πρώιμος πρωταθλητής της πρώτης αγωνιστικής ακόμα ψάχνετε στα Γιάννενα και ο ΠΑΟΚ ανάβει “λαμπάδα” στον Πασχαλάκη, όλοι οι εργολάβοι  μιλάει για το πως έπαιξε ο Ολυμπιακός πως έπαιξαν οι παίκτες του και άλλα πολλά.

Ήδη τα συγκοινωνούντα μέσα site, ραδιόφωνα τηλεοπτικές εκπομπές ξεκίνησαν το αφήγημα με τα εργαλεία τους για την διαιτησία στο Ηράκλειο και την εμφάνιση του Ολυμπιακού στην Λαμία.  Φυσικά ξέχασαν τα δικά τους παιδιά στην ΕΠΟ που έχουν και ονοματεπώνυμο αλλά έβγαλαν τους μπροστινούς με κιτρινόμαυρα κουστούμια να υπερασπιστούν το ένα από τα μεγάλα αφεντικά.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24