Το ΣΕΦ έχει βάλει στόχο και το EuroBasket Γυναικών 2025, το οποίο θα συνδιοργανωθεί από Ελλάδα, Γερμανία, Ιταλία και Τσεχία

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας έχει σκοπό να πάρει και το Eurobasket Γυναικών 2025. Μετά το Προολυμπιακό τουρνουά των αντρών, που κατάφερε να πάρει για το 2024. Μια σπουδαία ευθύνη. Που τιμά το γήπεδο του Ολυμπιακού. Που όμως έχει τις προδιαγραφές και για περισσότερα.

Αυτός είναι και ο λόγος που η …όρεξη για μεγάλα events δεν σταματά εκεί. Και η διοίκηση του ΣΕΦ κάνει προσπάθειες για το τουρνουά των γυναικών.

Α1 γυναικών: Ολυμπιακός-ΠΑΟ live streaming
Α1 γυναικών: Ολυμπιακός-ΠΑΟ live streaming

Οι τέσσερις συνδιοργανώτριες χώρες, δηλαδή οι Ελλάδα, η Τσεχία, η Ιταλία και η Γερμανία, που έχουν εξασφαλισμένη την παρουσία τους στο τουρνουά, τοποθετήθηκαν στον ίδιο όμιλο για την προκριματική φάση, στην οποία θα συμμετάσχουν άλλες 32 χώρες.

Συνολικά 16 ομάδες θα πάρουν μέρος στο EuroBasket Γυναικών 2025, δηλαδή οι πρώτες των οχτώ ομίλων, οι τέσσερις καλύτερες δεύτερες και οι τέσσερις διοργανώτριες,

Οι όμιλοι των προκριματικών του EuroBasket Γυναικών 2025:

Group A

Ισπανία
Κροατία
Ολλανδία
Αυστρία

Group B

Ουγγαρία
Σλοβενία
Βουλγαρία
Φινλανδία

Group C

Βέλγιο
Πολωνία
Λιθουανία
Αζερμπαϊτζάν

Group D

Μεγάλη Βρετανία
Σουηδία
Δανία
Εσθονία

Group E

Γαλλία
Λετονία
Ισραήλ
Ιρλανδία

Group F

Τουρκία
Σλοβακία
Ρουμανία
Ισλανδία

Group G

Σερβία
Ουκρανία
Πορτογαλία
Σκόπια

Group H

Βοσνία
Μαυροβούνιο
Ελβετία
Λουξεμβούργ

Group I

Ιταλία
Τσεχία
Γερμανία
Ελλάδα

 

Πάρης Τσιλιωτης

Από μικρό παιδι Θυμάται τον εαυτό του να ασχολείτε με τον Ολυμπιακό. Πάντα πρώτος σε ειδήσεις και μελέτες γύρω από τον Θρύλο. Αδιάκοπα αναζητούσε για ειδήσεις.. ακόμα και αν δεν υπήρχε τίποτα. Πάντα μπροστά σε όσους λασπολογούν εις βάρος του ονόματος του Ολυμπιακού.

Η ομάδα είναι η δεύτερη οικογενεια του αφού ιεραρχικά είναι Οικογένεια - Ολυμπιακός - Φιλία. Πράγμα που αποτυπώνει ότι "Το δευτερο μας σπίτι..είναι ο Ολυμπιακός" εξυπακούεται.

 Έχει περάσει σε διάφορα site όπως για ένα μικρό χρονικό διάστημα από την εφημερίδα Live Sport, ενώ έχει εργαστεί και σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες όπως το soccerplus.gr, sportsaddict.gr, sentragoal.gr, iefimerida.gr, athlitiko.gr. Κάποια ενδεικτικά site που αποτυπώνουν την προυπηρεσία του.

Τώρα πέρα από αθλητική ενημέρωση έχει ασχοληθεί και με τον στοιχηματικό κόσμο αφού όπου έχει περάσει από το SportBet.gr και το KolpoBet.gr. Αυτό αναφέρεται ενδεικτικά.

Πλέον το σπίτι του θα είναι εδώ μαζί σας στο Thrylos24.gr και θα λέει την γνώμη του χωρίς σθένους φόβο. 

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24