Σε μια απόφαση άνευ προηγουμένου με την οποία αλλοιώνεται το φετινό πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών, οδηγείται η Ομοσπονδία του Πινγκ Πονγκ!

Ο Ολυμπιακός είχε καταθέσει αίτημα για αναβολή και μετακίνηση της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών, η οποία περιλαμβάνει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και θα κρίνει τον φετινό τίτλο, λόγω της υποχρεωτικής συμμετοχής των ξένων αθλητών του στη διεθνή διοργάνωση WΤΤ Singapore Smash.

Πιο συγκεκριμένα; Το διάστημα 7-19 Μαρτίου, θα διεξαχθεί στη Συγκαπούρη η διεθνής διοργάνωση στην οποία οι αθλητές του Ολυμπιακού, Πίτσφορντ, Γκάτσινα, Πουκάρ, Μοντέιρο είναι υποχρεωμένοι να δώσουν το παρών διαφορετικά θα έρθουν αντιμέτωποι με κυρώσεις οι οποίες θα είναι και χρηματικές αλλά και θα στους στερήσουν βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη. Κάτι που ενδέχεται να τους στερήσει τη διεκδίκηση της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αφού βρισκόμαστε σε προολυμπιακή χρονιά!

Με Στρούμιτσα η πρώτη ευρωπαϊκή «μάχη» του Θρύλου!
Με Στρούμιτσα η πρώτη ευρωπαϊκή «μάχη» του Θρύλου!

Όπως γίνεται αντιληπτό με την απόφαση έκτρωμα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για την μη αναβολή της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος, στερείται από τον Ολυμπιακό η δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τους συγκεκριμένους αθλητές στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος είναι ξεκάθαρο ότι ευνοείται από τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Αναμφίβολα πρόκειται για μια σκανδαλώδη απόφαση από την ομοσπονδία του Κώστα Παπαγεωργίου η οποία εκτίθεται ακόμα περισσότερο από το γεγονός ότι τον Οκτώβριο είχε αναβάλει τους αγώνες της 1ης αγωνιστικής των πρωταθλητών, αφού είχε τη… φαεινή ιδέα να την ορίσει στις ημερομηνίες που διεξαγόταν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

Σαν να διεξάγεται το Μουντιάλ στο ποδόσφαιρο για παράδειγμα και στη Γαλλία να παίζουν κανονικά το εγχώριο πρωτάθλημα!

Μιλάμε για φοβερά πράγματα, το οποία ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει να περάσουν έτσι!

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24