Τελικά οι Βλαχοδήμαρχοι τα κατάφεραν...Απέσυρε την υποψηφιότητά του για την ΕΠΟ ο Σεϊταρίδης.

Όπως πρώτη γράψαμε αργά το βράδυ αποκλειστικά και πρώτοι οι βλαχοδήμαρχοι της ΕΠΟ αντί να πανηγυρίζουν που οι παλαίμαχοι διεθνής από το EURO 2004 ήθελαν να βοηθήσουν στην αναγέννηση του Ελληνικού ποδοσφαίρου , τελικά κατάφεραν να τους απογοητεύσουν και να οδηγηθούν σε παραίτηση.

Το βράδυ της Παρασκευής ο υποψήφιος για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ Γιούρκας  Σεϊταρίδης παραιτήθηκε επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Φυσικά οι λόγοι παραίτησης έχουν να κάνουν με όλα αυτά που αντιμετώπισε το τελευταίο χρονικό διάστημα από το σύστημα που λυμαίνεται την ΕΠΟ και αυτούς που  θορυβήθηκαν μην χάσουν τις θεσούλες τους. Άλλωστε τι να ξέρει από ποδόσφαιρο ο Γιούρκας Σεϊταρίδης και οι υπόλοιποι παλαίμαχοι διεθνής που κατέκτησαν ένα Γιούρο και έπαιξαν σε κορυφαίους Ευρωπαϊκούς συλλόγους μπροστά στους υποψήφιους του συστήματος των Βλαχοδήμαρχων που εκτός των τοπικών δεν έχουν δει άλλο γήπεδο.

Η γραπτή δήλωση του Γιούρκα Σεϊταρίδη  αναφέρει:

«Δηλώνω την παραίτηση μου από υποψήφιος για την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ για προσωπικούς λόγους.

Βεβαίως και δεν αποκλείω στο μέλλον να συμμετέχω εκ νέου σε μια εκλογική διαδικασία ή να αποδεχθώ μια θέση αν και εφόσον το επιτρέπουν οι συνθήκες και πάντα με γνώμονα την δυνατότητα μου να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις μου για την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24