Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει δύο σπουδαίες κνίσεις με τους Όρτα και Τσικίνιο να έχουν φτάσει εδώ και μερικά λεπτά στη χώρα μας για τον Θρύλο.

Δύο πολύ ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, όπου ενισχύουν τη μεσαία γραμμή των «ερυθρολεύκων» όπου ο Κάρλος Καρβαλιάλ θα έχει πλέον στα χέρια του δύο ακόμα σημαντικές λύσεις.

Πριν λίγα λεπτά και οι δύο παίκτες έφτασαν στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, ώστε να μπουν άμεσα στα πλάνα του Κάρλος Καρβαλιάλ. Δύο παίκτες που αναμένεται να δώσουν πολύτιμες βοήθειες.

Ο Ολυμπιακός παίρνει τον Αντρέ Όρτα με την μορφή δανεισμού από την Μπράγκα, ενώ στη συμφωνία των δύο ομάδων υπάρχει και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Όσον αφορά τον Τσικίνιο, έρχεται με κανονική μεταγραφή ως το καλοκαίρι του 2027. Οι δύο πλευρές τα είχαν βρει εδώ και πέρα για το καλοκαίρι, αλλά ο Ολυμπιακός πίεσε την Μπνεφίκα, στην οποία άνηκε ο παίκτες και κατάφερε να τον πάρει από τώρα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άντρε Όρτα:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και θα αγωνιστώ σε έναν τόσο σπουδαίο σύλλογο. Ξέρω τον προπονητή. Είναι ένας από τους λόγους που αποφάσισα να έρθω εδώ. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους μου συμπαίκτες. Ξέρω αρκετούς από τους παίκτες που αγωνίζονται στην ομάδα, όπως τον αρχηγό μας, Κώστα Φορτούνη. Είμαι έτοιμος να δουλέψω και να βοηθήσω την ομάδα. Υπόσχομαι στον κόσμο ότι θα δουλέψω σκληρά».