Δείτε τις δηλώσεις του συνεργάτη του Πέδρο Μαρτίνς εν όψει ΑΕΚ

Δείτε αναλυτικά όσα είπε ο Ενρίκες στη NOVA:

Ο Ολυμπιακός παίζει σε όλα τα παιχνίδια πάντα με τον ίδιο στόχο. Και πάντα με τον ίδιο τρόπο. Είτε απέναντι στον πρώτο, είτε απέναντι στον τελευταία, αντιμετωπίζουμε όλα μας τα παιχνίδια και τα προετοιμάζουμε με τον ίδιο τρόπο. Με σοβαρότητα. Γιατί έχουμε υπερασπιστούμε το σήμα στη φανέλα μας. Και θέλουμε αυτό πάντα να το κάνουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτή τη στιγμή θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με όμορφο τρόπο, με νίκη. Να πάμε σε διακοπές και να επιστρέψουμε με όλη μας την ενέργεια, για να δουλέψουμε για τη νέα σεζόν.

Δεν έχουμε ακόμη καταλήξει ως προς την ενδεκάδα του ματς με την ΑΕΚ. Θα συζητήσουμε με τον προπονητή για να πάρουμε τις τελικές αποφάσεις. Βρισκόμαστε σε μια κατεύθυνση, στην οποία θα δώσουμε ευκαιρίες σε παίκτες που θέλουμε να δούμε.

Όλες οι σεζόν είναι δύσκολες. Όλα τα πρωταθλήματα είναι δύσκολα. Ήταν ένα πρωτάθλημα δύσκολο, μεγάλο σε διάρκεια. Σε όλα τα ματς έπρεπε να δίνουμε απαντήσεις. Καταφέραμε να κερδίσουμε τον πιο σημαντικό τίτλο της χρονιάς. Το πρωτάθλημα. Είχαμε κάποιες όμορφες βραδιές στο Europa League. Είμαστε ευχαριστημένοι ως προς την ευρωπαϊκή μας πορεία. Αλλά στον Ολυμπιακό πάντα θέλουμε το κάτι παραπάνω. Και πάντα για αυτό δουλεύουμε και σε αυτό στοχεύουμε. Παρόλα αυτά θα πει κανείς ότι η σεζόν μας ήταν επιτυχημένη.

Πάντα θέλουμε περισσότερα και αγωνιστικά. Για αυτό συνεργαζόμαστε μεταξύ μας, για να δουλεύουμε σωστά, ώστε ο Ολυμπιακός να παρουσιάζεται πιο δυνατός και όπως πρέπει. Πάντα θέλουμε το κάτι παραπάνω και αυτό θα είναι το κριτήριο των αποφάσεων για τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24