Το είδαμε και αυτό. Ο Εθνικός να συκοφαντεί τη προσπάθεια του Ολυμπιακού όχι μόνο για τη δημιουργία νέου κολυμβητηρίου και αθλητικές εγκαταστάσεις, αλλά και το αύριο του Ελληνικού Πόλο…

Σε αυτή τη χώρα η ζημιά και ο ανταγωνισμός είναι καθημερινό φαινόμενο. Μια μέρα μετά από την οριστικοποίηση της δημιουργίας γηπέδου και αθλητικών εγκαταστάσεων για το Πόλο του Ολυμπιακού, ο Εθνικός είπε να το ρίξει στη προπαγάνδα και στη συκοφαντία.

Γνωστό φαινόμενο και τακτική να μειώσει ότι κάνουν οι άνθρωποι από το ΣΕΦ, και οι παράγοντες του Ολυμπιακού. Αλήθεια, αφού έγινε κλειστός διαγωνισμός, ήξερε ότι θα γίνει κολυμβητήριο γιατί δεν έκανε κατάθεση φακέλου; Φυσικά δεν θα σταθούμε σε αυτό το γεγονός μόνο. Αυτό είναι σε δεύτερη μοίρα.

Θύρα 7: «Όλοι Παπαστράτειο και μετά ΣΕΦ!»
Θύρα 7: «Όλοι Παπαστράτειο και μετά ΣΕΦ!»

Απο τη στιγμή που ο Ολυμπιακός απελευθερώνει έτσι το Παπαστρατειο θα το έχει πλέον 100% εξ ολοκλήρου δικό του. Το ίδιο ισχύει και για τα Βοτσαλάκια. Ποιο είναι λοιπόν το πρόβλημα του;

Ακόμα και το τοπογραφικό στοιχείο που έδωσε στη δημοσιότητα απλά είναι για γέλια.

Καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ετοίμασε ένα σκίτσο (πολύ πιθανό και ζωγραφική) ώστε να αποδείξει κάτι το οποίο είναι αναληθές.

Στο σχέδιο που παρουσιάζει όλα είναι εντελώς διαφορετικά. Τα γήπεδο; Το στάδιο; Όλα. Απορούμε ακόμα και με τι θράσος έβγαλαν κάτι τόσο ψεύτικο στη δημοσιότητα.

Για να καταλάβετε το τι ισχύει, μια μάτια θα σας κάνει να καταλάβετε. Αυτά εδώ λοιπόν είναι τα κανονικά τοπογραφικά στοιχεία όπως τα έχει το ΣΕΦ.

Μεγάλη διαφορά δεν νομίζετε; Ας μας απαντήσετε ποιο είναι το πρόβλημα του σε ένα έργο το οποίο θα τον βγάλει κερδισμένο. Μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν συζητήσεις και για ανάπλαση στο Παπαστράτειο.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24