Από τα ριάλιτι και τα talent shows στη δικηγορία η Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Η νικήτρια του Big Brother, Άννα Μαρία Ψυχαράκη, μετά και τη συμμετοχή της φέτος στο J2US, αποφάσισε να γυρίσει στην Κρήτη, και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, όπου εξασκεί το επάγγελμά της, που δεν είναι άλλο από αυτό της δικηγόρου. Η ίδια έχει το γραφείο της εκεί και έχει επιστρέψει και πάλι στην καθημερινότητά της και κοντά στην οικογένειά της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα σε περίπου έναν μήνα η Άννα Μαρία Ψυχαράκη θα ταξιδέψει στην Αθήνα, καθώς έχει συναντήσεις με κάποια κανάλια, αφού έχει δεχτεί κάποιες τηλεοπτικές προτάσεις τις οποίες και θέλει να συζητήσει, για να αποφασίσει, αφού και η τηλεόραση είναι κάτι που της αρέσει και την ενθουσιάζει.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή προκαλεί πανικό για ακόμα μία φορά! (pics)
Η Σταυρούλα Χρυσαειδή προκαλεί πανικό για ακόμα μία φορά! (pics)

Η ξανθιά με τα μπλε μάτια έχει καταγωγή από το Ηράκλειο Κρήτης. Στο εισαγωγικό βίντεο του Big Brother δήλωσε ειλικρινής, αυθόρμητη, παρορμητική, αυστηρή και λίγο… ζηλιάρα. Έχει αδυναμία στον αδελφό της, Αλέξανδρο, που είναι παιδί με ειδικές ικανότητες.

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη εδώ και δυόμισι χρόνια είναι μόνη της, ίσως γιατί προτιμά τους άνδρες παλαιάς κοπής, αν και μέσα στο παιχνίδι είχε εκδηλώσει μια αδυναμία προς τον Πυργίδη. Ονειρεύεται τον γάμο της σε ένα νησί με 2.000-3.000 καλεσμένους, είναι υπερπροστατευτική με όλο τον κόσμο, ενώ μιλάει και τρώει αρκετά…

Πηγή: pronews.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24