Αναστόπουλος: «Δεν θα υπάρξει άλλος σαν τον Ντιέγκο…»

Τις δικές του αποχαιρετιστήριες δηλώσεις στον τεράστιο Ντιέγκο Μαραντόνα έκανε μέσω του Over Fm 104.9 ο Νίκος Αναστόπουλος.

Νίκος Αναστόπουλος

Στον Over Fm 104.9 μίλησε ο Νίκος Αναστόπουλος και δεν μπορούσε να μην αναφερθεί στον θάνατο του θρυλικού Ντιέγκο Μαραντόνα, για τον οποίο είπε:

«Μαραντόνα ήταν ένας, υπήρξε ένας και θα υπάρξει ένας. Δε θα δούμε άλλον σαν αυτόν. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες, αλλά επειδή τον έζησα δεν υπάρχει κανένας σαν αυτόν. Εγώ τον κρίνω και μεταφέρω τις εικόνες εκείνης της εποχής. Ήταν ο «Θεός» του ποδοσφαίρου.

Εκείνη την εποχή οποία ομάδα αντιμετώπιζε τη Νάπολι, ο εκάστοτε προπονητής είχε αναθέσει σε κάποιον παίκτη να ακολουθεί τον Μαραντόνα. Όσους και να έβαζες όμως είχε τον τρόπο να ξεφύγει. Είχε κάνει γκολ με κάθε τρόπο. Θυμάμαι και ένα γκολ με τη Γιουβέντους που ντρίπλαρε πέντε παίκτες και έκανε γκολ.

Κατά την άποψή μου ο Μαραντόνα ήταν ο καλύτερος όλων. Ήταν μια αιτία που πολλά παιδιά ξεκίνησαν από νεαρή ηλικία και είχα τον πάθος να γίνουν σαν αυτόν. Για τις χαρές που έδωσε είναι το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε».

Διάβασε επίσης