Ανακοινώθηκε από τον Άρη ο «Φέτφα»

Δεν μίλησε για τον Ολυμπιακό σε ερώτηση που του έγινε...

Φετφατζίδης Άρης

Ο Γιάννης Φετφατζίδης παρουσιάστηκε από την ομάδα της Θεσσαλονίκης και μίλησε για το νέο κεφάλαιο στη καριέρα του, τον Ολυμπιακό και τους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Σας ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου δίνεται, ελπίζω και θα κάνω τα πάντα για να προσφέρω και εγώ στον Άρη ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια τόσο ιστορική και μεγάλη ομάδα».

«Είναι μια πρόκληση για μένα ο Άρης, είναι κομβικό το σημείο, θεωρώ ότι με δουλειά και πίστη στις δυνατότητες μας, θα συνεχίσουμε έτσι. Είναι πρόκληση για εμένα και την ομάδα».

Για το εξάμηνο συμβόλαιο του: «Ήταν κατόπιν συζήτησης με τους ανθρώπους μου, θεωρήσαμε ότι είναι σωστό για έξι μήνες και από εκεί και πέρα βλέπουμε».

Για το μέλλον του στην ομάδα: «Πρωταρχικός και κύριος στόχος είναι να δω και του χρόνου τον Άρη. Δεν έχω στο μυαλό μου να αποχωρήσω. Δεν χρειάζεται πολλά για να πειστεί κανείς να παίξει στον Άρη, είναι πρόκληση για τον κάθε παίκτη».

Σχετικά με το τι θα προσφέρει: «Θα μπορέσω να δημιουργήσω ευκαιρίες στους συμπαίκτες μου και σε μένα, να δώσω φαντασία και γκολ αν μπορέσω. Υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές καλοί στον Άρη και είναι εντυπωσιασμένοι όλοι στην Ελλάδα με τους παίκτες που έχει ο Άρης».

Για τον Ολυμπιακό«Δεν είναι σωστή στιγμή να μιλήσω για τον Ολυμπιακό, δεν θα το ήθελα…».

Για τους νέους του συμπαίκτες: «Τα σκέφτηκα όλα, τις καταστάσεις και τις περιπτώσεις. Και ο Ματέο Γκαρσία τα πάει περίφημα, ελπίζω να συνεχίσει έτσι, να δώσω κι εγώ τα αναμενόμενα».

Διάβασε επίσης