Άμεσα συνάντηση Μπαρτζώκα – Αγγελόπουλων!

Ο σχεδιασμός για τον νέο Ολυμπιακό ήδη έχει μπει μπροστά. Πλέον έχει δρομολογηθεί συνάντηση του Γιώργου Μπαρτζώκου μαζί με τους διοικητικούς ηγέτες της ομάδας, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο ώστε να βάλουν τον σχεδιασμό μπροστά...


Ο νέος Ολυμπιακός ήδη έχει μπει σε μία νέα βάση πλάνου. Ήδη μάλιστα γνωρίζουμε λίγο πολύ ποιοι θα μείνουν, αλλά και ποιοι θα αποχωρήσουν. Αυτό που μένει να ξεκαθαρίσει είναι μία συνάντηση όμως του Έλληνα τεχνικού μαζί με τους Αγγελόπουλους ώστε να μπει μπροστά και τυπικά ο σχεδιασμός για την νέα χρονιά.

Θα αλλάξουν πολλά και αυτό είναι δεδομένο. Η ομάδα σε καμία περίπτωση δεν θα θυμίζει το περσυνό… κάτι σαν ομάδα. Είναι δεδομένο ότι όσες κνίσεις υλοποιηθούν θα γίνουν ύστερα από σωστό σκανάρισμα για να μπορέσουν να βγάλουν εις πέρας όλη την επόμενη χρονιά.

Κάποια ονόματα ήδη έχουν ακουστεί, ήδη ορισμένα έχουν πέσει στο τραπέζι, σας έχουμε ενημερώσει μάλιστα και για αυτά, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά την συνάντηση…

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης