Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α αλλοιώνει το πρωτάθλημα πινγκ πονγκ! Η ομοσπονδία αποφάσισε την διεξαγωγή των αγώνων, που θα κρίνουν το πρωτάθλημα, τις ημερομηνίες όπου δεν θα μπορούν να αγωνιστούν δύο παίχτες του Ολυμπιακού!

Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α αλλοιώνει ξανά το πρωτάθλημα! Ο Ολυμπιακός προσφεύγει στο ΑΣΕΑΔ! Ένα νέο σκάνδαλο εξελίσσεται στο πινγκ πονγκ με τις… ευλογίες της ομοσπονδίας η οποία δείχνει ανίκανη να πραγματοποιεί τα πρωταθλήματά της σε συνθήκες ισονομίας και χωρίς να προκαλεί αντιδράσεις με τις αποφάσεις της.

Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α λοιπόν όρισε χωρίς να λάβει υπόψη της τη συγκατάθεση της πλειοψηφίας των ομάδων, την διεξαγωγή των playoffs που θα κρίνουν τον τίτλο στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών, σε ημερομηνία που δεν θα μπορούν να αγωνιστούν δυο από τους τρεις βασικούς αθλητές του Ολυμπιακού.

Πινγκ Πονγκ: Στη «μάχη» των πλέι οφ για το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός
Πινγκ Πονγκ: Στη «μάχη» των πλέι οφ για το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός

Συγκεκριμένα στις 20-21 Μαΐου, ενημέρωσε η ομοσπονδία ότι θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες που θα κρίνουν τον τίτλο, σε ημερομηνίες που δεν θα μπορούν να αγωνιστούν ο Γιάννης Σγουρόπουλος και Τόμισλαβ Πουκάρ, οι οποίοι έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις σε διασυλλογικά πρωταθλήματα άλλων ευρωπαϊκών χωρών.

Σκάνδαλο μεγατόνων δηλαδή και αλλοίωση πρωταθλήματος για να εξυπηρετηθεί μια συγκεκριμένη ομάδα η οποία δεν μπορεί να κερδίσει στους αγωνιστικούς χώρους και έχει συνηθίσει να επικρατεί στα χαρτιά.

Όπως είναι λογικό ο Ολυμπιακός έχει ήδη προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ κατά της απόφασης της τεχνικής επιτροπής της ομοσπονδίας του Κώστα Παπαγεωργίου, με την υπόθεση να εκδικάζεται την Πέμπτη (16/5) και μεταξύ άλλων ζητάει να μην διεξαχθούν οι αγώνες στις ημερομηνίες που ετσιθελικά και παράνομα έχουν οριστεί.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24