Μόλις οκτώ ημέρες απομένουν για τον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα, που θα διεξαχθεί στην «ΟΠΑΠ Αρένα».

Μόλις οκτώ ημέρες απομένουν για τον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα, που θα διεξαχθεί στην «ΟΠΑΠ Αρένα» στις 29 Μαΐου στις 22:00.

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα και οι προετοιμασίες γίνονται με έντονους ρυθμούς για να είναι όλα έτοιμα για τη μεγάλη ημέρα, η οποία θα προβάλλει τη χώρα μας σε όλη την Ευρώπη. Η ΟΥΕΦΑ έχει ήδη αναλάβει τη διοργάνωση στο γήπεδο της ΑΕΚ, έχοντας πάρει τον έλεγχο της «ΟΠΑΠ Αρένα» για να πραγματοποιήσει όλες τις απαραίτητες αλλαγές μέχρι την ημέρα του τελικού.

«Ερυθρόλευκη» ανάρτηση απ’ τον Μιλτιάδη Μαρινάκη (pic)
«Ερυθρόλευκη» ανάρτηση απ’ τον Μιλτιάδη Μαρινάκη (pic)

Μια από τις πρώτες ενέργειες της αρμόδιας αρχής είναι η προσωρινή αλλαγή του ονόματος του γηπέδου, καλύπτοντας την προμετωπίδα. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δεν χρησιμοποιεί ονόματα χορηγών και έτσι το γήπεδο θα ονομάζεται επίσημα AEK Αρένα για τον τελικό. Επιπλέον, ενδέχεται να γίνουν αλλαγές και στους χώρους του γηπέδου. Η μπουτίκ της ομάδας και το πρακτορείο ΟΠΑΠ που βρίσκονται στην έδρα της “Ένωσης” θα μετατραπούν σε χώρους φιλοξενίας για τους χορηγούς της ΟΥΕΦΑ. Στην μπουτίκ θα λειτουργεί και το εστιατόριο για τους χορηγούς.

Redman

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24