Αλλαγή ημέρας στον τελικό με τον Φοίνικα!

Αλλαγή μέρας τελικά για τον δεύτερο τελικό με τον Φοίνικα και αντί για το Σάββατο θα διεξαχθεί την Κυριακή...


Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου, στις 16:30, θα πραγματοποιηθεί, τελικά, ο δεύτερος τελικός του Λιγκ Καπ «Ν. Σαμαράς», ανάμεσα στην ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού και τον Φοίνικα Σύρου, στο Ρέντη, όπως ανακοίνωσε και επίσημα ο Ερασιτέχνης.

Αυτό έγινε, διότι η ομάδα της Σύρου δεν μπορούσε να μετακινηθεί εγκαίρως για τον Πειραιά, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν τις τελευταίες ώρες.

«Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου και ώρα 16:30, θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος τελικός του Λιγκ Καπ «Ν. Σαμαράς», ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Φοίνικα Σύρου, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών και αδυναμίας του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου να μετακινηθεί εγκαίρως από την Σύρο στον Πειραιά για τον αγώνα ρεβάνς», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Θρύλου.

Όπως και να ‘χει, οι Πειραιώτες του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ είναι αποφασισμένοι να πάρουν τη νίκη και να πανηγυρίσουν το πρώτο τρόπαιο του τμήματος τη φετινή χρονιά, μπροστά στον κόσμο τους.

Google News Ακολουθήστε στο Google News - Thrylos24.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις γύρω από τον Ολυμπιακό.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Διάβασε επίσης