Οι γηπεδούχοι, παρά την ανεκδιήγητη διαιτησία του Ζαχαριάδη και παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ μετά το γκολ-οφσάιντ του Μασούντ, κατάφεραν να πάρουν την πολυπόθητη νίκη και πλέον πηγαίνουν στο ΟΑΚΑ για να τα δώσουν όλα για την πρόκριση! Στο αποψινό παιχνίδι η ΑΕΛ έχει κάθε λόγο να φωνάζει για τη διαιτησία, καθώς εκτός από το γεγονός ότι στο γκολ της ΑΕΚ […]

Οι γηπεδούχοι, παρά την ανεκδιήγητη διαιτησία του Ζαχαριάδη και παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ μετά το γκολ-οφσάιντ του Μασούντ, κατάφεραν να πάρουν την πολυπόθητη νίκη και πλέον πηγαίνουν στο ΟΑΚΑ για να τα δώσουν όλα για την πρόκριση!

Στο αποψινό παιχνίδι η ΑΕΛ έχει κάθε λόγο να φωνάζει για τη διαιτησία, καθώς εκτός από το γεγονός ότι στο γκολ της ΑΕΚ ο Μασούντ ξεκίνησε από θέση οφσαίντ, ο Ζαχαριάδης δεν έδωσε δύο πεντακάθαρες κόκκινες κάρτα σε Μοράν και Μασούντ. Ο πρώτος έριξε μπουνιά στον Αγκάνοβιτς στη φάση του γκολ της ΑΕΚ, ενώ ο Ιρανός στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού χτύπησε τον Ζίζιτς στα γεννητικά όργανα.

Παρά τα πολλά λάθη του Ζαχαριάδη, τα οποία ευνόησαν την ΑΕΚ, η ΑΕΛ βρήκε δύο φορές το δρόμο προς τα δίχτυα και πήρε το πάνω χέρι για την πρόκριση στον τελικό. Στο 57’ ο Ναζλίδης ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε η Λάρισα και έφερε το ματς στα ίσια και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Κριζμάν «εκτέλεσε» τον Μπάρκα για το 2-1!

Λάρισα  2

(Ρ. Ντόστανιτς, 4-2-3-1): Μπόζοβιτς, Μασούρας, Γκόλιας, Ζίζιτς, Γουάλας, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς (90’+ Γιοβάνοβιτς), Ντέλετιτς, Ναζλίδης (86′ Χούμπτσεβ), Αγκάνοβιτς (81′ Λεοζίνιο), Κριζμάν

ΑΕΚ  1

(Μ. Χιμένεθ, 4-2-3-1): Μπάρκας, Μπακάκης, Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Χουλτ (79′ Γκάλο), Αϊντάρεβιτς, Μοράν, Χριστοδουλόπουλος, Μασούντ, Μπακασέτας, Κλωναρίδης (69′ Γαλανόπουλος)