Πολύ βιαστικός φαίνεται να είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, Χρήστος Κόντης, ο οποίος μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για νίκη στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Μετά τον Τούρκο… αυτοκράτορα που έφυγε νύχτα, ο Παναθηναϊκός προσέλαβε τον Χρήστο Κόντη για υπηρεσιακό προπονητή και ο τελευταίος φαίνεται ότι ξεκίνησε να επιδίδεται στο αγαπημένο άθλημα των «πράσινων»: Τα λόγια!

Συγκεκριμένα, ο Κόντης δήλωσε τα εξής στην πρώτη του προπόνηση:

Super League: Στις 26 Ιουνίου εκλέγεται ο νέος πρόεδρος
Super League: Στις 26 Ιουνίου εκλέγεται ο νέος πρόεδρος

«Σε αυτές τις 10 μέρες πρέπει να βρούμε τρόπο να βάλουμε στην άκρη τα προβλήματα μας και να σκεφτούμε μόνο συλλογικά. Το έχουμε και μπορούμε να το πετύχουμε.

Το μίνιμουμ στόχου για την ομάδα είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου και η συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις κι αυτά οφείλουμε να πετύχουμε. Από σήμερα η καρδιά, η ψυχή και το μυαλό όλων μας πρέπει να είναι στο πως θα κερδίσουμε τον Ολυμπιακό.

Πρέπει να βρούμε τρόπο να συνδεθούμε ξανά με τον κόσμο. Και αυτό θα γίνει με την απόδοση μας, με το πάθος μας, με κάθε κίνηση μας και ενέργεια μας μέσα στο γήπεδο. Να ξέρετε ότι όλοι σας είσαστε σπουδαίοι ποδοσφαιριστές. Πάμε να δουλέψουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας»

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24