Το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021, στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη αιμοδοσία που διοργανώνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Λόγω των συνθηκών, η αιμοδοσία θα γίνεται μόνο με ραντεβού και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο (2104800985). Για ακόμη μία φορά, η οικογένεια του Ολυμπιακού δείχνει τον δρόμο  και συνεχίζει να συνεισφέρει στους […]

Το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021, στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη αιμοδοσία που διοργανώνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Λόγω των συνθηκών, η αιμοδοσία θα γίνεται μόνο με ραντεβού και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο (2104800985).

Για ακόμη μία φορά, η οικογένεια του Ολυμπιακού δείχνει τον δρόμο  και συνεχίζει να συνεισφέρει στους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη. Η αιμοδοσία διαρκεί λίγο, κι όμως δίνει ζωή! Ας συμβάλλουμε όλοι σε αυτόν τον στόχο. Η δωρεά αίματος είναι εντελώς ακίνδυνη και ανώδυνη, βοηθά τον οργανισμό μας να ανανεώνεται και διαρκεί μόνο 10 λεπτά.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24