Πεδίο μάχης το Διαφάνι στις «Άγριες Μέλισσες», κάτι που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς και θα ταράξει τα νερά...

Άγριες Μέλισσες – Πεδίο μάχης το Διαφάνι: Μία ειρηνική πορεία στο Διαφάνι μετατρέπεται σε εφιάλτη για ορισμένους κατοίκους, στις Άγριες Μέλισσες. Όλοι γίνονται μια γροθιά και ξεσηκώνονται, εξοργίζοντας τον Ακύλα και τους άντρες του. Ο κίνδυνος για συλλήψεις είναι τεράστιος, κανείς, όμως δε νοιάζεται πραγματικά.

Συναρπαστικές εξελίξεις στη σειρά του ΑΝΤ1.

Η Ασημίνα και ο Πέτρος είναι υπεύθυνοι για αυτό που ξεσπά. Οι δυο τους μπαίνουν στο καφενείο και ξεσηκώνουν το χωριό, με έναν στόχο κοινό: Θέλουν να ενώσουν το Διαφάνι για τον Λάμπρο.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Άγριο έρωτα με τον Αλέξη η Μυρτάλη – Αυτό θα δούμε;
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Άγριο έρωτα με τον Αλέξη η Μυρτάλη – Αυτό θα δούμε;

Η δίκη του Λάμπρου έχει ξεκινήσει και τα πράγματα δε πηγαίνουν και τόσο καλά. Η κατάθεση του Ακύλα δικάζει τους ενόρκους, ενώ η Ελένη είναι οριακά στο να κάνει ένα από τα μεγαλύτερα ξεσπάσματα. Όλα κρέμονται από μία κλωστή και η λύση για την σωτηρία είναι ριψοκίνδυνη.

Πεδίο μάχης το Διαφάνι – Πανικός στο Διαφάνι

Η Ασημίνα και ο Πέτρος σχεδιάζουν μία ειρηνική πορεία στο Διαφάνι, θέλοντας να ξεσηκώσουν όλους τους πρωταγωνιστές, στις Άγριες Μέλισσες. Μία πορεία που θα φτάσει μέχρι και τα δικαστήρια της Λάρισας.

Πρέπει να αποδειχθεί η αθωότητα του Λάμπρου και ο μόνος τρόπος είναι να ξεσηκωθεί ο κόσμος. Για να επιτευχθεί αυτό, οι κάτοικοι του χωριού βγαίνουν στους δρόμους και φωνάζουν συνθήματα για τον αγαπημένο τους δάσκαλο.

Ο Ακύλας μαθαίνει για την κατάσταση αυτή και ζητάει από τον Ντούνια να αναλάβει δράση. Ο Ντούνιας και τα τσιράκια του τρέχουν στο χωριό και ξεκινούν τις συλλήψεις. Όλοι κινδυνεύουν, κανείς, όμως δεν τα παρατάει. Τα νέα αυτά φτάνουν στην Λάρισα οι ένορκοι μένουν άφωνοι με την εξέλιξη αυτή.

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ποια θα εξαπατήσει όλη τη Μάνη; – Ποια είναι;
Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ποια θα εξαπατήσει όλη τη Μάνη; – Ποια είναι;
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24