Η αγωνιστική άνοδος του Ρόνι Λόπες και η εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς φέρεται να είναι το «κλειδί» για να μείνει στον Ολυμπιακό. Αυτό σημαίνει ότι θα γίνει κίνηση για αγορά του παίκτη...

O Ρόνι Λόπες αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό με τη μορφή δανεισμού από τη Σεβίλλη, με σκοπό να κάνει τη διαφορά στο λιμάνι.

Στη Σεβίλλη μάλιστα θεωρούν ότι ο Ρόνι Λόπες θα παραμείνει στον Ολυμπιακό ειδικά μετά την αγωνιστική άνοδο των τελευταίων εβδομάδων, ενώ είναι πιθανό να διαφοροποιηθούν τα δεδομένα της συμφωνίας με τους Ανδαλουσιανούς.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «elgoldigital», ο Ολυμπιακός και η Σεβίλλη θα καθίσουν στο τραπέζι με διαφορετικούς όρους για να συζητήσουν την παραμονή του Λόπες στο λιμάνι και μετά το καλοκαίρι, με τον Μόντσι να θέλει να παραχωρήσει στον Ολυμπιακό τον παίκτη.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Ο Λόπες έμεινε στην ιστορία ως το πιο ακριβό απόκτημα της Σεβίλλης. Αλλά παρέμεινε στα βιβλία της ως μία από τις χειρότερες επιχειρήσεις που προσπαθεί να κλείσει ο Μόντσι. Στη Σεβίλλη δεν ανταποκρίθηκε ποτέ στις προσδοκίες και την περασμένη σεζόν δόθηκε δανεικός στη Νις, όπου αποδείχθηκε αποτυχία.

Το καλοκαίρι πήγε εκ νέου δανεικός στον Ολυμπιακό, όπου μετά από ένα σκιερό ξεκίνημα, τις τελευταίες εβδομάδες ξύπνησε. Ο δεξιός εξτρέμ είναι βασικός στα τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια κι έχει σημειώσει δύο γκολ. Επιπλέον έχει φανεί να προσαρμόζεται στο τακτικό σχήμα του Πέδρο Μαρτίνς. Ο παίκτης ανακτά το επίπεδό του και θέλει να επιστρέψει στην καλύτερη εκδοχή του, αυτή που έδειξε στη Μονακό και έπεισε στη Μονακό και έπεισε τη Σεβίλλη να τον αγοράσει.

Στο μεταξύ, στα γραφεία της Σεβίλλης ο Μόντσι αναλύει το μοτίβο βελτίωσης του Λόπες και αρχίζει να καταρτίζει το σχέδιό του για να ανακτήσει μερικά από όσα επένδυσε πάνω του. Το συμβόλαιό του με την ελληνική ομάδα είναι μονοετές, αλλά ο διευθυντής του ισπανικού κλαμπ σκοπεύει να κλείσει από τώρα μία συμφωνία αγοράς του.

Στη Σεβίλλη κάνουν υπομονή γιατί ξέρουν ότι ο παίκτης μπορεί να έχει απίστευτη αθλητική άνοδο, που θα κορυφωθεί με την οριστική μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Στην τρέχουσα συμφωνία των δύο συλλόγων δεν προβλέπεται υποχρεωτική οψιόν αγοράς, ωστόσο ο Μόντσι θέλει να την συμπεριλάβει για να εξασφαλίσει τη λειτουργία τους μόλις τελειώσει η σεζόν. Το πλάνο του εξαρτάται από το πόσο καλά θα συνεχίσει στον πρωταθλητή Ελλάδας».

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24