Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι κατά τη μεγάλη γιορτή του Βασίλη Σπανούλη.

Η μεγάλη στιγμή που όλοι περίμεναν για χάρη του Βασίλη Σπανούλη, επιτέλους ήρθε.

Σήμερα (17/09) ο Kill-Bill θα δει την φανέλα του να αποσύρεται από τον οργανισμό του Ολυμπιακού. Ο ίδιος θα μπαίνει στο πάνθεον του ερυθρόλευκου μπάσκετ.

Νίκησε και περιμένει τον Θρύλο
Νίκησε και περιμένει τον Θρύλο

Σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση που όμοιά της δεν θα έχουμε ξαναδεί, προσωπικότητες του μπάσκετ θα δώσουν το παρών στο ΣΕΦ. Το παρών θα δώσει και ο πύρινος κόσμος του Θρύλου για να βιώσει μοναδικές στιγμές για χάρη του Βασίλη Σπανούλη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης:

«Είναι πραγματικά ο κορυφαίος αθλητής στην ιστορία του μπάσκετ και ένας από τους κορυφαίους σε όλη την Ευρώπη. Η σημερινή βραδιά είναι ιστορική, δεν έχει ξαναγίνει. Το αξίζει ο Βασίλης και θα το ευχαριστηθεί και ο κόσμος» είπε αρχικά ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και συνέχισε: «Τι είναι αυτό που άλλαξε όταν ήρθε; Ο Βασίλης έφερε με την καθημερινή του παρουσία στο γήπεδο, να έρχεται πρώτος και να φεύγει τελευταίος, το πνεύμα του νικητή. Την άρνηση να χάσουμε. Και έτσι κατακτήσαμε όσα κατακτήσαμε αυτήν την δεκαετία σε Ελλάδα και Ευρώπη. Τον ευχαριστούμε γι’ αυτό».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Αγγελόπουλος, είπε: «Το 2010 ήταν δύσκολο να γίνει η κίνηση. Είχαμε φτάσει σε αδιέξοδο και λέγαμε ότι ίσως γίνει κάποια άλλη στιγμή. Είχαμε προσπαθήσει και όταν ήταν ακόμα στο Μαρούσι, αλλά δεν είχε γίνει η δουλειά. Ήμουν στην Αμερική και λίγο πριν μπω στο αεροπλάνο είχαμε μιλήσει με τον Παναγιώτη και είχαμε πει ότι πρεπει να το κάνουμε. Με το που προσγειώθηκα πήγαμε και υπογράψαμε τον Βασίλη. Έτσι ξεκίνησε να αλλάζει η ιστορία του Ολυμπιακού».

Και κατέληξε: «Με τον Βασίλη πραγματικό ηγέτη του Ολυμπιακού, το πετύχαμε. Ζήσαμε απίστευτα πράγματα και απίστευτες στιγμές. Τις καλύτερες της ζωής μας. Ήταν ηγέτης και το κέρδισε με το σπαθί του. Δεν του το δώσαμε. Αξίζει αυτό που ζει σήμερα. Φτάσαμε στην κορυφή της Ευρώπης κόντρα σε όλους και όλα. Και αυτά τα χρόνια δεν ήταν μόνο χαρές και επιτυχέις αλλά υπήρξαν και δύσκολες ημέρες και στιγμές. Ο Βασίλης στήριξε αυτές τις αποφάσεις όπως το 2011 και το μέχρι τέλους»

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24