Όσα δήλωσαν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι στη Συνέντευξη Τύπου κατά τη μεγάλη εκδήλωση στο ΣΕΦ για τον Βασίλη Σπανούλη.

Η μεγάλη στιγμή που όλοι περίμεναν για χάρη του Βασίλη Σπανούλη, επιτέλους ήρθε.

Ο Kill-Bill είδε την φανέλα του να αποσύρεται από τον οργανισμό του Ολυμπιακού. Ο ίδιος μπήκε στο πάνθεον του ερυθρόλευκου μπάσκετ.

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Συγχαρητήρια στο τμήμα κολύμβησης για το τρεμπλ!»
ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Συγχαρητήρια στο τμήμα κολύμβησης για το τρεμπλ!»

Σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση που όμοιά της δεν θα έχουμε ξαναδεί, προσωπικότητες του μπάσκετ έδωσαν το παρών στο ΣΕΦ.

Όσα δήλωσαν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι στη Συνέντευξη Τύπου κατά τη μεγάλη εκδήλωση στο ΣΕΦ.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος δήλωσε: «Η σημερινή βραδιά είναι μοναδική. Την σημερινή βραδιά την αξίζει ο Βασίλης και ο Ολυμπιακός. Μέσα από την σημερινή βραδιά βλέπει όλος ο κόσμος κάποια πράγματα που ίσως εξηγούν τα θαύματα που έγιναν στην εποχή του Βασίλη. Όπως είπε και ο Παπανικολάου, ακόμα υπάρχει η αύρα του Βασίλη στα αποδυτήρια και συνεχίζουμε να παλεύουμε για την κορυφή της Ευρώπης.

Το σημαντικό είναι να είσαι εκεί και να παλεύεις. Την περισσότερη ώρα είχα ανατριχιάσει γιατί σκέφτεσαι πράγματα που έχεις ζήσει. Μερικές από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μας αυτά που ζήσαμε με τον Βασίλη στον Ολυμπιακό και τον ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα μας. Είναι σαν ένας τίτλος που κοσμεί τον ουρανό του ΣΕΦ η σημερινή βραδιά»

Με τη σειρά του, ο Γιώργος Αγγελόπουλος τόνισε: «Βασίλη σε ευχαριστούμε για όλα. Μας έκανες να ζήσουμε μερικές από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μας. Με εσένα μπροστάρη φτιάξαμε τον Ολυμπιακό μας. Έγινε παγκόσμιο φαινόμενο κόντρα σε όλους και σε όλα, κατακτήσαμε την κορυφή της Ευρώπης και της Ελλάδος με τον δικό μας τρόπο.

Με προυϋπολογισμό το 1/4 των άλλων ομάδων. Πορευτήκαμε με τον Βασίλη δίπλα μας, ηγέτη και αρχηγό. Σήμερα είναι από τις στιγμές για εμάς τον Ολυμπιακό και τον Βασίλη. Η ιστορία μας με τον Βασίλη, η κοινή μας διαδρομή, το ταξίδι αυτό ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Όταν ήταν να έρθει στον Ολυμπιακό πιστεύαμε ότι θα κάναμε την αλλαγή».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24