Ο Παναθηναίκός, σχεδόν δύο βδομάδες πριν το ντέρμπι «αιωνίων» με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο, δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε τη… τελευταία Λαμία.

Τα παιδιά έχουν… αγχωθεί, για να μη γράψουμε και… χειρότερα. Άλλωστε, την ημέρα των «ερωτευμένων» 14/2, το πρόγραμμα έχει ματς με τον ΠΕΛΑΤΗ. Τον ΠΕΛΑΤΗ που τόσο «αγαπάμε» και περιποιούμαστε κάθε χρόνο.

Όμως τα παιδιά τρέμουν και μόνο στην ιδέα που ο πρωταθλητής Ελλάδος θα έρθει στο «σπίτι» τους, το λεγόμενο και ΕΞΟΧΙΚΟ μας, αρχίζουν και τα χάνουν! Δεν εξηγείται αλλιώς πως απόψε δεν κέρδισαν ΟΥΤΕ τη Λαμία. Γκέλαραν τα παιδιά και το σύνολο του Μπόλονι πήρε έναν βαθμό με το 0-0 στη Λεωφόρο.

Για δεύτερη φορά το νέο έτος πήρε ισοπαλία η «αρμάδα» των πρασίνων. Φυσικά, με το αποτέλεσμα αυτό, η Λαμία στις προσπάθειές της για αποφυγή των πλέι άουτ, το βαθμό αυτόν τον βλέπει ως… χρυσάφι!

Βέβαια, ο Ολυμπιακός αύριο θα έχει την ευκαιρία να αυξήσει κι άλλο τη διαφορά του και απ’ τον Άρη αλλά και απ’ τον αιώνιο ΠΕΛΑΤΗ, που βέβαια πάει να φτάσει σε… τρομακτικά επίπεδα. Και σε δύο βδομάδες έχουμε και το ντέρμπι.

Ανυπομονούμε για ακόμη ένα γλέντι!