Το μήνυμα της Χριστίνας Τσιλιγκίρη, για τα αρκετά events που έλαβαν χώρα στο ΣΕΦ, το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Αναλυτικά το μήνυμά της:

«Αυτό το Σαββατοκύριακο στο ΣΕΦ ολοκληρώθηκε ένα δυνατό, αθλητικό 4ήμερο και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο υπερήφανη. Πλέον, το υπέροχο αυτό στάδιο μπαίνει δυναμικά σε μια νέα, διαφορετική πορεία. Από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης μέχρι το πρωτάθλημα Ταε Κβο Ντο, κι από τον Αγώνα Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα της Α2 μέχρι τις προπονήσεις αθλητικών σωματείων, το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ και το 24th Fitness & Bodymind convention… Η καρδιά του αθλητισμού- και όχι μόνο- χτυπάει εδώ!»

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24