Οι δηλώσεις του Αιμίλιου Παπαθανασίου.

Την κατάκτηση του 22ου συνεχόμενου Πανελληνίου Πρωταθλήματος  της κλάσης Σταρ, πανηγύρισε ο Αιμίλιος Παπαθανασίου διευρύνοντας ένα άπιαστο και εντυπωσιακό ρεκόρ.

O Aιμίλιος Παπαθανασίου, στις δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος ανέφερε τα εξής:

Δηλώσεις για γέλια: «Ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά που χάσαμε από τον Ολυμπιακό»
Δηλώσεις για γέλια: «Ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά που χάσαμε από τον Ολυμπιακό»

«Αυτό που συμβαίνει είναι ότι γίνεται πολύ σοβαρή προπόνηση και στη θάλασσα και εκτός νερού. Το σημαντικό για έναν αθλητή δεν είναι ο τίτλος αλλά η διάρκεια στο χρόνο. Το πρωτάθλημα το αφιερώνω στο φίλο μου και πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη, ο οποίος έχει φέρει όλα τα τμήματα του Ολυμπιακού σε ευρωπαϊκό επίπεδο και ο σύλλογος πρωταγωνιστεί παντού. Θα ήταν παράληψη μου να μην αναφέρω ότι ήταν πολύ σημαντική η βοήθεια και συμβολή του Στέλιου Νούτσου, ο οποίος δεν είχε την εμπειρία του συγκεκριμένου σκάφους και παρ’ όλα αυτά κατάφερε να τα φέρει εις πέρας. Ένα μεγάλο μέρος αυτής της νίκης οφείλεται και σε αυτόν. Αξίζει να αναφέρουμε και την προσπάθεια που γίνεται σε επίπεδο Ακαδημιών, όπου το τμήμα της ιστιοπλοΐας έχει δραστηριοποιηθεί εκ νέου με τον έφορο Γρηγόρη Δέδε να προσπαθεί για όλους τους αθλητές του Ολυμπιακού».

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.