Το χειροκρότημα των φιλάθλων, η πραγματική ανταμοιβή της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός μπόρεσε να εξασφαλίσει ακόμη μια νίκη μέσα στο γήπεδο του. Αυτή τη φορά “θύμα” ήταν ο Ατρόμητος που γνώρισε την ήττα.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού όλα αυτά τα χρόνια έχει δείξει ότι είναι δίκαιος τόσο απέναντι στους παίκτες όσο και στον προπονητή. Για αυτό λοιπόν, μετά το τέλος του παιχνιδιού το χειροκρότημα των φιλάθλων δέχθηκαν οι παίκτες και ο Πέδρο Μαρτίνς.

Premier League:Το επίτευγμα της Νότιγχαμ
Premier League:Το επίτευγμα της Νότιγχαμ

Θυμίζουμε ότι ο τεχνικός των “ερυθρόλευκων” είναι στη δεύτερη σεζόν στην ομάδα του Πειραιά, και μέσα από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη ακόμη και των πιο απαιτητικών οπαδών.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού ζητάει η ομάδα του να νικάει και να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο κάτι το οποίο μέχρι τώρα βλέπουμε στα περισσότερα παιχνίδια.

Ωστόσο, εκτός από τους φιλάθλους της ομάδας, και ο πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης πιστεύει ότι μπορεί φέτος να φέρει το πρωτάθλημα στο λιμάνι και να οδηγήσει την ομάδα μας όσο μακριά γίνεται στην Ευρώπη.

Ο κόσμος πρέπει να συνεχίσει να είναι δίπλα στην ομάδα μέχρι το τέλος καθώς ο δρόμος για το τέλος της σεζόν είναι μακριά. Επίσης, ο πόλεμος που δέχεται η ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια μας δείχνει ότι πρέπει να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι!

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24