Ζιβογίνοβιτς: «Ήταν ένα εύκολο παιχνίδι, να συνεχίσουμε σε υψηλούς ρυθμούς»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι δηλώσεις της Άνα Ζιβογίνοβιτς, μετά τη νίκη επί του Πορφύρα για τον Ολυμπιακό.
Ιδανική εκκίνηση στο Challenge Cup, πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός που επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση, σε μόλις μια ώρα, του Πορφύρα με 3-0 σετ (25-11, 25-17, 25-11), στην αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στο πρώτο παιχνίδι του Α’ Γύρου, με τις «ερυθρόλευκες» να είναι τυπικά φιλοξενούμενες.
Πλέον θέλει να «σφραγίσει» το εισιτήριο στο δεύτερο παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου (19:00) και πάλι στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη». Αντίπαλος στον επόμενο γύρο θα είναι η Χάποελ Κφαρ Σαμπά από το Ισραήλ.
Από την πλευρά της η Άνα Ζιβογίνοβιτς δήλωσε:
«Ήταν ένα εύκολο παιχνίδι όπως εξελίχθηκε. Αυτό που έχει σημασία είναι πάντα η δική μας απόδοση, παίξαμε σοβαρά και πρέπει να προετοιμαζόμαστε για τα πιο δύσκολα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν. Θέλουμε να συνεχίσουμε σε υψηλούς ρυθμούς και να είμαστε όλο και καλύτεροι κάθε φορά».
Latest News
Θερινή ώρα στην Ελλάδα: Γιατί δεν έχει μονιμοποιηθεί;
Ολυμπιακός – ΑΕΛ: Ο πάγκος των Πειραιωτών
Τουριστική σεζόν: Σκιά αβεβαιότητας ένα βήμα πριν από την εκκίνηση
Αυτή είναι η ενδεκάδα της ΑΕΛ για το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό!
Ολυμπιακός – ΑΕΛ: Με Μπιανκόν, Ταρέμι και Ποντένσε οι 11 του Θρύλου
Η Σάντερλαντ στο 90΄ πέρασε με Μπρόμπεϊ από το Νιούκαστλ!
Αντώνης Ψαρόπουλος για Τέμπη: Τη Δευτέρα περιμένω από τη Δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων
Ολικό λίφτινγκ στον Ολυμπιακό – Αποχωρούν και οι πέντε ξένες παίκτριες!
READ MORE