Κ. Γραμμένε ακόμα να ακούσουμε τη φωνή σας; Ακόμα να δώσετε απαντήσεις; Έχετε καταστρέψει το Ελληνικό ποδόσφαιρο και εσείς κάνετε δημόσιες σχέσεις...

Εδώ η Ελλάδα κατρακυλιέται και ο ο κ. Γραμμένους… μας έχει Γραμμένους! Η Εθνική πάει από το κακό στο χειρότερο και ο κ. Γραμμένος το μόνο του πρόβλημα είναι πως θα παραμείνει στη θέση του και θα κάνει δημόσιες σχέσεις. Ακόμα να δώσετε απαντήσεις στον κόσμο; Έχετε ξεφτιλίσει αυτή τη χώρα και ακόμα να μας δώσετε πειστικές απαντήσεις.

Που είναι το σωματείο που μας είχε χαρίσει αμέτρητες στιγμές; Που είναι το υγείες εκείνο σωματείο; Πουθενά. Έχει εξαφανιστεί. Δεν υπάρχει πλέον. Το έχετε αφανίσει.

Η Εθνική βυθίζεται και το μόνο που έχουμε είναι να βλέπουμε να μας δουλεύουν μέσα στα μάτια μας όλοι εκείνοι που «προσπαθούν» για ένα υποτιθέμενο υγιέστατο Ποδόσφαιρο.

Ναι, πλέον πνέουμε υγεία, δεν το βλέπετε; Το Λιχτενστάιν, τα Νησιά Φερόε, η Εσθονία, η Αρμενία, η Φινλανδία χάρη στα δικά σας κατορθώματα πανηγυρίζουν νίκη η νίκες. Τώρα σειρά ποιος: Το Σαν Μαρίνο; Είναι το μόνο που δεν έχει γευτεί χαρά της νίκης ακόμα είναι κρίμα να μείνει παραπονεμένο.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24