Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε τον πρώτο απολογισμό μετά από 8 επίσημους αγώνες μέσω του instagram.

Η “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ ανάρτησε στο instagram τον πρώτο απολογισμό της χρονιάς μετά από 8 επίσημους αγώνες (6 στην Ευρώπη και 2 στο πρωτάθλημα). Τα αποτελέσματα είναι άκρως ενθαρρυντικά αφού ο Ολυμπιακός μετράει 7 νίκες και μία ισοπαλία με συνολικό απολογισμό τερμάτων 15-1.

Τα νούμερο είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά, αφού οι “ερυθρόλευκοι” έχουν αγωνιστεί απέναντι σε δυνατές ομάδες, ειδικά στην Ευρώπη, όπου είχαν την δευτεραθλήτρια Τσεχίας και Τουρκίας και την ανερχόμενη δύναμη της Ρωσίας, Κρασνοντάρ. Να τονίσουμε ότι ο Ολυμπιακός δεν γνωρίζει τι είναι η λέξη ήττα.

Απάντησε στον Αταμάν ο Νούρκιτς: «Ανοησίες, υπάρχει πολύ δράμα»
Απάντησε στον Αταμάν ο Νούρκιτς: «Ανοησίες, υπάρχει πολύ δράμα»

Thrylos24.gr

To thrylos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Ολυμπιακού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του «ερυθρόλευκου» οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Thrylos24.gr, Το Νο.1 «ερυθρόλευκο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Ολυμπιακού.