Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός πήρε θέση με ανάρτηση του στο Facebook, για όσα τραγικά έγιναν στον τελικό κυπέλλου στο ΟΑΚΑ και κάποιοι έκλεισαν τα μάτια. Ο Κώστας Καραπαπάς   κατηγορεί και απόλυτα δικαιολογημένα όλους αυτούς που  δεν είδαν τίποτα από όσα συνέβησαν στις εξέδρες, και τους χαρακτήρισε “ξεπουλημένα και αξιολύπητα ανθρωπάκια“. Συγκεκριμένα ο υπεύθυνος επικοινωνίας […]

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός πήρε θέση με ανάρτηση του στο Facebook, για όσα τραγικά έγιναν στον τελικό κυπέλλου στο ΟΑΚΑ και κάποιοι έκλεισαν τα μάτια. Ο Κώστας Καραπαπάς   κατηγορεί και απόλυτα δικαιολογημένα όλους αυτούς που  δεν είδαν τίποτα από όσα συνέβησαν στις εξέδρες, και τους χαρακτήρισε “ξεπουλημένα και αξιολύπητα ανθρωπάκια“. Συγκεκριμένα ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός έγραψε.

“Σημειώστε τα ονόματα: Κώστας Ντάσιος (Αχαίας), Θωμάς Κάρτσακλας (Πρέβεζας) και Αντώνης Φωτεινός (Κυκλάδων). Αυτοί είναι οι ΑΟΜΑΤΟΙ παρατηρητές που δεν είδαν να συμβαίνει τίποτα στο ΟΑΚΑ. Αυτοί είναι οι ΔΟΥΛΟΙ που επιλέχθηκαν για να μας πούν ότι το τελικός ήταν “άψογος”. Μετά τις μαχαιριές στο Βόλο και το 48ο ξύλο στο ΟΑΚΑ μέσα και έξω απο το γήπεδο, οι τελικοί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μόνο με ΑΟΜΑΤΟΥΣ παρατηρητές της εξυγίανσης θα γίνονται! Μπράβο πουλημένα και αξιολύπητα ανθρωπάκια. Άξια τα ευρώ που πήρατε στις εκλογές της ΕΠΟ…” έγραψε στο Facebook o υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού.

Ήττα για την Μπαρτσελόνα πριν το ταξίδι στην Ελλάδα
Ήττα για την Μπαρτσελόνα πριν το ταξίδι στην Ελλάδα

Φώτης Ρουμελιώτης

Από την ημέρα που γεννήθηκα θυμάμαι ο Ολυμπιακός να παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο στην ζωή μου. Από τα μαθητικά μου χρόνια μέχρι και όταν τελείωσα τις σπουδές μου είχα ταυτιστεί με το Καραϊσκάκη και αργότερα το ΟΑΚΑ με τον Θρύλο να μου δίνει το στίγμα του επαγγελματικού μου προσανατολισμού. ‘Έτσι κατάφερα να κάνω το χόμπι μου επάγγελμα και να παρακολουθήσω τον Θρύλο μας σε όλα τα αθλήματα σχεδόν σε όλα τα γήπεδα του κόσμου.
 
Ζώντας τα δύσκολα και τα εύκολα στο ρεπορτάζ ο Ολυμπιακός έγινε πραγματικά μέλος της κουλτούρας μου και της καθημερινότητας μου. Σε αυτήν την πορεία ξεκίνησα από την εφημερίδα «Ρεκόρ» «sportime» «Φίλαθλο» στην συνέχεια στο Δημοτικό ραδιόφωνο Πειραιά «Κανάλι ένα» 90.4 με ατελείωτες ώρες εκπομπών και μεταδόσεων του Θρύλου. Τέλος ένα από τα μεγαλύτερα σχολεία ήταν το «tv magic» που εξελίχτηκε σε «sport tv» και τώρα «action24».
Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24