Ο Μάρτιν Σκρτελ δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στη Φενέρμπαχτσε...

Ένας από τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού είναι ο Μάρτιν Σκρτελ, τον οποίο οι ερυθρόλευκοι προσπαθούν επί εβδομάδες να τον αποκτήσουν, ωστόσο η υπόθεση έχει παρουσιάσει αρκετές δυσκολίες.

Πριν από λίγες ημέρες ο μάνατζερ του ανέφερε πως ο πρώην συμπαίκτης του στη Φενέρμπαχτσε, Ματιέ Βαλμπουενά προσπαθεί να τον πείσει να συμφωνήσει με τους Πειραιώτες και να έρθει στο Λιμάνι.

Σεζόν τέλος για Μπιανκόν
Σεζόν τέλος για Μπιανκόν

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες στη Τουρκία υποστηρίζουν πως ο Σλοβάκος κεντρικός αμυντικός θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη γειτονική χώρα, καθώς σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των Τούρκων ο Σκρτελ βρίσκεται πολύ κοντά στο να συμφωνήσει με την Μπασακσεχίρ.

Η τουρκική ομάδα δίνει στον έμπειρο στόπερ διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές της τάξεως του 1,5 εκατομμυρίου. Με λίγα λόγια του προσφέρει αυτό που δεν του έδινε η Φενέρ, με την οποία «πάγωσαν» οριστικά οι διαπραγματεύσεις. Με τα τουρκικά Μέσα να κάνουν λόγο πως και ο Ολυμπιακός του είχε καταθέσει συμβόλαιο για 1+1 χρόνια, όπως ακριβώς και η Φενέρμπαχτσε.

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24