Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη σε έντυπο Μέσο, κάνοντας ξεχωριστή αναφορά σε δύο ανθρώπους που δίνουν τα μέγιστα για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό.

Σε έντυπο Μέσο και συγκεκριμένα στον «Κόκκινο Πρωταθλητή» πραγματοποίησε συνέντευξη ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, με αφορμή τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο επερχόμενο Final 8 για το LEN Champions League.

Δείτε τι είπε ο παίκτης, σε ένα απόσπασμα δηλώσεων, για τους δύο ανθρώπους που συμβάλλουν τα μέγιστα στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό.

Ήττα για την Μπαρτσελόνα πριν το ταξίδι στην Ελλάδα
Ήττα για την Μπαρτσελόνα πριν το ταξίδι στην Ελλάδα

«Αυτό που έχει καταφέρει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια είναι, πραγματικά, μοναδικό. Σε κάθε τμήμα κυριαρχεί, τόσο στο ανδρικό όσο και στο γυναικείο. Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης και ο κ. Μιχάλης Κουντούρης, μαζί και με την μεγάλη στήριξη του κόσμου με την Κάρτα Μέλους και Κάρτα Φιλάθλου, έχουν πετύχει κάτι το αξιοθαύμαστο. Είναι πρότυπο για το πώς πρέπει να διοικούνται οι ομάδες! Στην κρίση που περνά η χώρα μας έχουν δημιουργήσει κάτι τόσο ισχυρό. Εγώ προσπαθώ να τα δίνω όλα, γιατί είναι τιμή μου που φοράω αυτό το σκουφάκι. Θα κάνω τα πάντα για το ευρωπαϊκό».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24