Ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς πραγματοποίησε δηλώσεις για τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στο Final-8 του Ανόβερο.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στρέψει αποκλειστικά την προσοχή τους στο ματς με τους Ιταλούς. Αυτό τόνισε ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, σε δηλώσεις του.

Ο διεθνής περιφερειακός του Θρύλου εξήγησε: «Πλέον νομίζω δεν έχει σημασία αν είμαστε πρωταθλητές Ευρώπης. Όλα ξεκινούν από την αρχή στο Final 8 και έχουμε ένα πάρα πολύ σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι εναντίον της Μπρέσια. Δεν πρέπει να κοιτάξουμε πέρα από αυτό γιατί είναι μια πάρα πολύ δυνατή και αξιόλογη ομάδα. Η προετοιμασία μας έχει ξεκινήσει για τον προημιτελικό και πιστεύουμε ότι μέχρι την Πέμπτη το βράδυ θα είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε».

Ήττα για την Μπαρτσελόνα πριν το ταξίδι στην Ελλάδα
Ήττα για την Μπαρτσελόνα πριν το ταξίδι στην Ελλάδα

Συνεχίζοντας, συμπλήρωσε: «Τα συναισθήματα μας ενόψει της 4ης παρουσίας σε Final-8, δεν ξέρω αν είναι διαφορετικά σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές. Πάντα υπάρχει αυτή η πίεση και το άγχος, το καλό το άγχος. Σίγουρα όλοι ανυπομονούμε να βρεθούμε εκεί και να ξεκινήσουμε τους αγώνες αλλά υπάρχει μια παραπάνω εμπειρία και αυτοπεποίθηση μετά την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πέρσι. Δεδομένα μετά από τέσσερις παρουσίες είμαστε όλοι πιο έμπειροι και πιο έτοιμοι για αυτούς του αγώνες».

Thrylos24.gr

Ακολουθήστε στο Google News το THRYLOS24 και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από το THRYLOS24