Επικό τρολάρισμα Ολυμπιακού στην ΚΕΔ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η κληρωτίδα της ΚΕΔ έβγαλε τους Αναστόπουλο, Μάνο και Διαμαντή για το ντέρμπι της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ (20/5, 19:00) ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, με την αντίδραση των «ερυθρόλευκων» να είναι άμεση.
Έτσι, με ανάρτηση τους στο twitter, οι Πειραιώτες… τρόλαραν τα αποτελέσματα της σημερινής διαδικασίας, λέγοντας πως μετά από καιρό η επιτροπή της ΚΕΔ αποτελούνταν από πέντε άτομα, ως πρέπει, βάζοντας μέσα τους Δημήτρη Γιαννακόπουλο και Μάνο Παπαδόπουλο!
«Χαιρετίζουμε τη μετά από καιρό ορθή λειτουργία της 5μελούς επιτροπής της ΚΕΔ, η οποία σήμερα συνεδρίασε σε πλήρη απαρτία με παρόντες τους κ.κ. Ταβουλαρέα, Κορομηλά, Συμεωνίδη, Μ.Παπαδόπουλο, Δ.Γιαννακόπουλο», αναφέρει η ανάρτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο twitter.
Latest News
Ο Φουρνιέ καλωσόρισε τον Φαλ πίσω στη δράση
Συνάντηση στο αεροδρόμιο για Θρύλο και ΠΑΟ
Με τον Ολυμπιακό στη Βαλένθια οι Αγγελόπουλοι
Ολυμπιακός: Σκέψεις για παραμονή της Γούλφολκ
Συνάντηση με Δρακάκη, στο προσκήνιο ξένος κόουτς
Νιλικίνα: «Πρέπει να ακολουθήσουμε το πλάνο»
Μπαρτζώκας: «Χωρίς έλεγχο θα έχουμε πρόβλημα»
Ολυμπιακός: Στο λιμάνι της καρδιάς της η Ελεάννα Χριστινάκη – Ανανέωσε με τον Θρύλο!
READ MORE